Γλώσσα φιλέτο του Ποπάυ

Μοιραστείτε το :

Μια ιδιαίτερη συνταγή, η οποία είναι και νόστιμη και διαίτης. Βασική προϋπόθεση βέβαια είναι να σας αρέσει το ψάρι και το σπανάκι και να τολμήσετε τον συνδιασμό.

Υλικά

  • 5 γλώσσες φιλέτο (1 κιλό)
  • 300 γραμμάρια σπανάκι (φρέσκο ή κατεψυγμένο)
  • 1 κρεμμύδι (τριμμένο)
  • 1 κουταλιά μαγιονέζα Light
  • 1 κουταλιά λεμόνι
  • Αλάτι – πιπέρι
  • Λίγο λάδι
  • οδοντογλυφίδες

 

Εκτέλεση

Βήμα 1ο

Βάζουμε σε ένα μπολ το σπανάκι κομμένο και καλά στραγγισμένο, το κρεμμυδάκι, τη μαγιονέζα, το χυμό από το λεμόνι και το αλατοπίπερο και τα ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν

Βήμα 2ο

 

Σε ένα ταψί με ελάχιστο λάδι βάζουμε τα φιλέτα γλώσσας και όπως είναι σε λωρίδες, τις γεμίζουμε με το μείγμα του μπολ. Τυλίγουμε το κάθε φιλέτο γλώσσας και το στερεώνουμε με μια οδοντογλυφίδα. Αν περισσέψει μείγμα το βάζουμε και αυτό στο ταψί. Έπειτα, βάζουμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο για 15 – 20 λεπτά

Βήμα 3ο

Βγάζουμε τις οδοντογλυφίδες και σερβίρουμε με ρύζι

Καλή όρεξη!

Μοιραστείτε το :

Αφήστε μια απάντηση