Παγωτό σοκολάτα, το πανεύκολο!

Μοιραστείτε το :

527406-ethismos_pagoto600_189899_9233J3

Υλικά

  • 170 γραμ. κουβερτούρα γάλακτος
  • 50 γραμ. κουβερτούρα κλασσική
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400 γραμ.)
  • 1 βανίλια
  • 350 ml κρέμα γάλακτος κρύα
  • 50 γραμμ. τρίμμα σοκολάτας


Εκτέλεση

Βήμα 1ο

Βάζουμε την ψιλοκομμένες κουβερτούρες, το ζαχαρούχο και τη βανίλια σε μπεν μαρί, (για όποιον έχει, αλλιώς κατσαρολάκι μέσα σε κατσαρόλα με νερό).
Τα αφήνουμε να λιώσουν ανακατεύοντας  και μετά αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.

IMG_20160602_200919 IMG_20160602_201200 IMG_20160602_201444

Βήμα 2ο

Χτυπάμε με το μίξερ την κρύα κρέμα γάλακτος, μέχρι να γίνει σαντιγί.

IMG_20160602_203400 IMG_20160602_2037076

Βήμα 3ο

Βάζουμε κουταλιά- κουταλιά από τη χτυπημένη κρέμα στη λιωμένη, κρύα σοκολάτα και ανακατεύουμε απαλά, να γίνουν ένα.

IMG_20160602_205431 IMG_20160602_205434
Βήμα 4ο
Προσθέτουμε το τρίμα σοκολάτας (εμείς είχαμε και αστεράκια -λευκή σοκολατίτσα σε αστεράτο σχήμα- τα προσθέσαμε και αυτά!) και ανακατεύουμε.

IMG_20160602_210109 IMG_20160602_210112

IMG_20160602_210210 IMG_20160602_210239
Βήμα 5ο
Βάζουμε το μείγμα σε μπολ στην κατάψυξη για περίπου 5-6 ώρες και enjoy!

IMG_20160602_210350

Μοιραστείτε το :

Αφήστε μια απάντηση