Σειρές

Έχεις πεθάνει για μένα| Κριστίνα Άπλγκεϊτ, respect, που λέμε και στο χωριό μου!

Μοιραστείτε το :

Το “Έχεις πεθάνει για μένα” με ξάφνιασε ευχάριστα! Δε θα έλεγα ότι είμαι φαν των μαύρων κωμωδιών, ούτε του Γουίλ Φάρελ (είναι παραγωγός στην εν λόγω σειρά), και είδα με έκπληξη ότι κόλλησα και έβαζα το ένα επεισόδιο μετά το άλλο
Πρωταγωνιστούν η Κριστίνα Άπλγκειτ, η κόρη του Αλ Μπάντι και αδερφή της Ρέιτσελ στα φιλαράκια, και η Λίντα Καρτελίνι που είχε παίξει στο…Σκούμπι Ντου!
Κατά τη γνώμη μου, δίνουν ρεσιτάλ ηθοποιίας και δεν τους το είχα! Η Άπλγκειτ κατάφερε να ολοκληρώσει την τρίτη σεζόν διαγνωσμένη με σκλήρυνση κατά πλάκας, χωρίς να αλλάξει το παραμικρό στο σενάριο. Είναι συγκλονιστικό να τη βλέπεις να παίζει, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στην υγεία της. Στην πρώτη σεζόν τρέχει στον διάδρομο γυμναστικής, στον τελευταίο, δεν μπορεί να σταθεί όρθια. Ρισπέκτ. Μάλλον, θα είναι ο τελευταίος ρόλος στην καριέρα της, για τον οποίο κέρδισε τρεις υποψηφιότητες για τα βραβεία Emmy Primetime και μια Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στο πλευρό της Λίντας.
Έχει ταλέντο, άργησε να λάμψει και να της εμπιστευτούν πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά τα κατάφερε!
Τι παρακολουθούμε;
Κωμωδία, μαύρη κωμωδία, δράμα και πάλι από την αρχή, πάνω στο πένθος, την απώλεια, τον θυμό, τη συγχώρεση, τις ενοχές. Και τη γυναικεία φιλία & αλληλεγγύη!
Ας προσπεράσουμε το γεγονός οτι, αν αυτα συμβαίνανε στην πραγματικότητα, θα έπρεπε οι ηρωίδες να είναι είτε στη φυλακή ειτε στο ψυχιατρείο.
Τις συμπαθούμε, τις κατανοούμε, θέλουμε να γλιτώσουν! (Επειδή όλα συμβαίνουν στα πσέμματααααα, ξανατονίζω!😂)
Όλα ξεκινάνε όταν η Τζούντι γνωρίζει την Τζεν σε μια ομάδα διαχείρισης πένθους και γίνονται φίλες.
Μόνο που η Τζούντι δεν έχει χάσει κάποιον. Τουναντίον, πάτησε με το αμάξι της τον άντρα της Τζεν.
Μπαίνει όμως στη ζωή της, μετακομίζει στο σπίτι της, κερδίζει τα παιδιά της, και τη βοηθάει να βρει ποιος…σκότωσε τον άντρα της! Κι έχει όντως καλή πρόθεση, έτσι;
Μερικά ακόμα συμπεράσματα από τη σειρά:
🛎Τα πράγματα συχνά, δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται.
🛎Τα πράγματα, δεν είναι άσπρο ή μαύρο. 🛎Οι χαρακτήρες (όλων μας) είναι πολυδιάστατοι. Μπορούμε να είμαστε καλοί άνθρωποι και να κάνουμε κακές πράξεις, έχουμε κακές αντιδράσεις κλπ.(με κάποιο όριο. Οι ηρωίδες εδώ, το προσπέρασαν με το καλημέρα σας! Αλλά αν δεν το είχαν προσπεράσει, δε θα υπήρχε σειρά!😋)
Από μένα είναι ένα μεγάλο, με κεφαλαία «ΝΑΙ»!

About Author

Μοιραστείτε το :