Κυκλοφορώ και αρθρογραφώ

Η Έλλη κι ο Ερμής ταξιδεύουν στην Ελλάδα!

Μοιραστείτε το :

Όσοι παρακολουθούν τα στόρις μου στα ίνσταγκραμς ξέρουν πόσα τούριστ ιν μάι τάουν ανεβάζω! Δεν έχω καλύτερο από το να γυρίζω την πόλη μου! Την αγαπώ την Αθήνα και όχι μόνο την αστραφτερή σελέμπριτι Πλάκα αλλά και την ταπεινή βρομικούλα συγγενή της, πέριξ Μεταξουργείου! Θυμίζω την πλατεία Αυδή εδώ!

Και πάντα κάτι ανακαλύπτω, μα ένα κρυφό μονοπατάκι, μα ένα ιδιαίτερο μαγαζάκι, μα ένα σπίτι άλλης εποχής, όλα τα θεωρώ θησαυρούς! Μερικά είναι όντως θησαυροί, έργα τέχνης της Αρχαιότητας! Το ίδιο… χόμπι, πες το, έχει και η Έλλη κι ο Ερμής! Τριγυρίζουν σε δρόμους και δρομάκια και εξερευνούν! Ξεκίνησαν με την Αθήνα αλλά τους κόβω να γυρίζουν όλη τη χώρα με τη φόρα που έχουν πάρει. Ή ίσως να το πιστεύω επειδή το βιβλίο στο οποίο πρωταγωνιστούν λέγεται «Η Έλλη κι ο Ερμής ταξιδεύουν στην Ελλάδα»!

Κάπου εδώ να πω ότι η Έλλη κι ο Ερμής είναι ένας ταξιδιωτικός οδηγός για παιδιά! Μαζί με τη «μαμά» τους την Σοφία Αλεξίου σχεδιάζουν και οργανώνουν εδώ και καιρό τις Αθηνοπεριπέτειες, σε συνεργασία με αρχαιολόγους, ξεναγούς και μουσειολόγους! Πρόκειται για μία σειρά εκπαιδευτικών περιπάτων που βασίζονται στον ταξιδιωτικό οδηγό με

🥁αναγνώσεις, 🥁μύθους, 🥁διαδραστικά παιχνίδια και το πιο 🥁διασκεδαστικό κυνήγι θησαυρού γνώσης, 🥁με δώρα για όλους τους μικρούς εξερευνητές και εξερευνήτριες! Ηλικίες: Για παιδιά από 5-11 ετών Πότε: Κάθε Κυριακή στις 10.30 📍Για περισσότερες λεπτομέρειες για τις δράσεις τους και πώς μπορείτε να πάρετε μέρος κάντε κλικ εδώ:

About Author

Μοιραστείτε το :