Βιβλία ενηλίκων

Η Οδός Σχεδίας στη Θεσσαλονίκη|21 Διεθνής Έκθεση Βιβλίου

Μοιραστείτε το :

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Χιπ χοπ χάνομαι μεσ’ τα δίχτυα πιάνομαι
απόψε πeθαvα με βρήκανε στην αμμουδιά
δίπλα στα κύματα.
Εδώ είν’ ωραία Mister…
Ξεσσαλονίκη στο Βαρδάρη όλα είν’ ανοιχτά
μετά τις μία το βράδυ τσάρκα παραραρά!
Όσοι ξέρουν, ξέρουν!

Στο θέμα μας!

Ανεβαίνω Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 21 Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου! Το Σάββατο 10 Μαΐου και ώρα 12 το πρωί στο Βιβλιοπωλείο ΨΑΡΑΣ στο κέντρο, δυο στενά από την Έκθεση, θα βρίσκομαι με εκλεκτή παρέα, να παρουσιάσουμε την “Οδό Σχεδίας” μου!
Ελάτε να μιλήσουμε για έρωτες και άλλα δαιμόνια, όπως η μοίρα,
οι πράξεις και επιλογές, συνέπειες,
δεσμεύσεις,
επιστροφές – καταστροφές και προδοσίες
σε ένα μυθιστόρημα που όλοι είναι άνθρωποι ανθρωπένιοι δηλαδή καλοί μεν, ίσως οι κακοί στην ιστορία κάποιου, δε.
Ουδείς άσφαλτος που έλεγε και η Λαίδη! Και αυτή μέσα είναι!
Ελάτε να σας ταξιδέψω στη Μάνη, στην Αθήνα και τον Πειραιά αλλά και εκτός συνόρων, στην Βαρκελώνη!
Θα κάνετε και εξάσκηση στα αγγλικά σας, να, δείτε πόσες αγγλικές λέξεις χρησιμοποίησα στη σελίδα που σας έβαλα.
Ελάτε να κάνουμε μια βουτιά στο παρελθόν, 70’ς και ντισκομπάλες, 80ς, βάτες και μαλλιά κοκοράκια, 90’ς και Μπέβερλι Χιλς-που η ταλαιπώρια να ξέρετε ξεκίνησε όταν διάλεξαμε τον Ντίλαν από τον Μπράντον!
Ελάτε και θα σας τρατάρω κόκκινες κλωστές της τύχης! Αρκεί να έρθει η παραγγελία μου άμεσα!
Θα έρθετε; Να σας περιμένω;
ΥΓ: Ετοιμάζεται και η πρόσκληση, εννοείται, με όλες τις λεπτομέρειες από τις Εκδόσεις Memento, απλώς εγώ κwλ0πιλάλα, όπως πάντα!

About Author

Μοιραστείτε το :