Ταινίες

Θα τα ξαναπούμε! Αν σου αρέσουν τα ισπανικά, το Περού και οι έρωτες οι κεραυνοβόλοι!

Μοιραστείτε το :

Hasta que nos volvamos a encontrar! Θα τα ξαναπούμε, στα ισπανικά! “Un destino que cambió sus destinos” και ο υπότιτλος στην αφίσα της ταινίας σχετικά με τη μοίρα που κάνει ό,τι γουστάρει!

Ένας Ισπανός γουορκαχόλικ γιάπης μεγαλοαρχιτέκτονας που μοιάζει με τον Πετρετζίκη, πάει στο Περού για να αγοράσει την έκταση που χρειάζεται και να χτίσει ένα μεγαθήριο 7άστερο ξενοδοχείο για πλούσιες τσέπες, αποδεικνύοντας στον μπαμπά του ότι είναι άξιος γιος και συνεχιστής του αυτοκρατορικού φάμιλι μπίζνες τους!

Στην έκταση που τον ενδιαφέρει υπάρχει ένα εναλλακτικό χόστελ – εμπόδιο φτιαγμένο με χώμα, λάσπη και ξύλο, όπου ιδιοκτήτρια είναι η θεία μου η χίπισσα και παιδί για όλες τις δουλειές (ρεσεψιονίστ, καθαρίστρια, διασκεδάστρια, ξεναγός, κηπουρός, κλπ) η Boho παθιασμένη καλλιτέχνιδα,  φρι σπίριτ, όπου γη και πατρίς, ανιψιά της, που μοιάζει με τη Σιένα Μίλερ! Κάπως.

Θα γνωριστούνε το πρωτο βράδυ και θα ερωτευτούν, ξέρω, σοκ, δεν το περίμενες.

Η alternative και zero waste όμορφη πρωταγωνίστρια φυσικά δε θα συναινούσε ποτέ να χτιστεί ένας τύπου ουρανοξύστης στον αγνό παρθένο, παράδεισο της.

Ε, εκεί λίγο ο ένας, πολύ -πάρα πολύ ο άλλος, θα υποχωρήσουν για να τα βρούνε στη μέση για να είναι μαζί, μπικόζ έρωτας, λέμε!

Στο ενδιάμεσο χαζεύουμε το Περού που ααααχχχχ, πόσο πολύ θέλω να πάω, ακούμε ισπανικά που προσωπικά αγαπώ, βλέπουμε το ωραίο ζεύγος που αγαπιέται και “παίζει” και ωραία και έτσι, γουί τσιλ γουίθ νετφλίξ, εμείς οι ρομαντικοί κι αισθηματίες!

About Author

Μοιραστείτε το :