Σκέφτομαι και γράφω

Κάνουμε ησυχία όταν τα παιδιά κοιμούνται. Όχι όταν τα σκοτώνουν, όχι όταν τα βιάζουν.|Κολωνός

Μοιραστείτε το :

 213 άτομα για μία μόνο περίπτωση. 213 άτομα μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ενδιαφέρθηκαν να βιάσουν ένα παιδί. Κάποιοι από αυτούς ή και εκτός της συγκεκριμένης λίστας, το έκαναν κατ εξακολούθηση.

Πόσοι είναι εκεί έξω; Τι γίνεται; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. Πόσοι είναι; Είναι η πλειοψηφία; Είναι και στον δικό μας ευρύτερο περίγυρο; Είναι υπερβολή να τα ρωτάω αυτά;

Τι γίνεται το τελευταίο διάστημα; Πάντα γινόντουσαν αυτά και δεν τα μαθαίναμε ή Όντως ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; Έχουμε ξεχάσει κι αυτά που ξέρουμε, τι σημαίνει μάνα, τι είναι ο καλός οικογενειάρχης.

Η «και τι θα πει η κοινωνία;» τι έχει να πει για όλα αυτά; Ότι πέφτει από τα σύννεφα; Αφού πέφτουν που πέφτουν από κει πάνω, οικογένεια και γειτονιά, ας γκρεμοτσακιστούν κιόλας αν πιστεύανε ότι είναι φυσιολογικό ένα παιδί να κυκλοφορεί / δουλεύει  βραδιάτικα μόνο του ή με παρέα ξένων ενηλίκων. Γιατί αν ξέρανε και δεν τους φαινόταν φυσιολογικό, είναι συνένοχοι που δε μίλησαν τόσο καιρό που η μικρή βιαζόταν κατ εξακολούθηση.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΣΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ, ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΌΧΙ ΌΤΑΝ ΤΑ ΒΙΑΖΟΥΝ.

Αυτές οι μάνες πώς το αντέχουν; Πώς το κάνουν; Πώς σκοτώνουν τα παιδιά τους; Πώς αφήνουν να τα βιάζει ο κάθε ανώμαλος; Πώς το κάνουν αυτό; ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.

Κάποια στιγμή, λες δεν πάει παρακάτω. Και πάντα έχει κι άλλο κάτω.

Να δοθούν τα 213 ονόματα. Να τιμωρηθούν. Τα ισόβια να είναι αυτά που σημαίνει η λέξη. ΟΛΗ ΤΟΥΣ Η ΖΩΗ.

Δεν μπορεί να βγαίνουν έξω μετά από Χ καιρό. Δε γίνεται να μην μπαίνουν καν μέσα.

Όλη η προσοχή τώρα είναι πάνω στη μάνα. Καλώς και είναι. Προσοχή όμως, μην αποτελέσει την τελευταία έξοδο- Ρίτα Χέιγουρθ για τους άλλους. Αυτούς που έχει στο στικάκι της η Πρόεδρος (; ) των Εκδιδόμενων γυναικών, η οποία πρέπει να πάει να τους κάνει παρέα  μια και στο δικό της το μπουρδ$λ0 γινόντουσαν οι βιασμοί.

Και δε θέλω να πούνε μόνο 2-3 -5 ονόματα, με ανταπόδοση βεβαίως βεβαίως, ώστε να «χαλαρώσουμε» οι εξαγριωμένοι. Ξέρετε, στάχτη στα μάτια. Τους θέλουμε όλους. Αν κάποιοι παιδεραστές είναι πολύ ψηλά, να πάρουν σκάλα να ανέβουν να τους φτάσουν.

213 ονόματα, ένα ένα να βγούνε ΟΛΑ στη φόρα με τις φάτσες τους.

About Author

Μοιραστείτε το :