Τέχνη

Θέλω να σου κρατώ το χέρι|Θέατρο Άλφα

Μοιραστείτε το :

Χθες, μετά τα λαμπάκια που άναψαν στο αυτοκίνητο και την υποφαινόμενη😋, αποφάσισα να πάω στο Θέατρο Άλφα!
Παρκάραμε με την Μαρίνα Πλούμπη σε ένα πολύ ωραίο στενό, καθόλου επικίνδυνο, κανένα άγχος, συναντήσαμε τη Ευαγγελία Κακούρου, την Mom And The City– Σοφία Αλεξίου και την Σοφία Μητράκη από το This is us Τα πάντα για τους γονείς και τα παιδιά, πήραμε τα εισιτήρια και καθίσαμε στη θέση μας.
Είδαμε το «Θέλω να σου κρατώ το χέρι» με τον Ιορδανίδη και την Ματίκα, που έχει πάρει και βραβείο νεοελληνικού έργου στα θεατρικά βραβεία κοινού.
Αν πρέπει να βρω έναν επιθετικό προσδιορισμό για την παράσταση, θα πω ότι είναι ειλικρινής, της εποχής της, όλα τα ζευγάρια που συζούν (ή έχουν χωρίσει), θα αναγνώρισουν κάπου τον εαυτό τους.
Αυτό. Γελάσαμε, κλάψαμε, ταυτιστήκαμε. Όλο το κοινό. Δεν έπεφτε καρφίτσα, δεν υπήρχε ούτε μία κενή θέση, συνάντησα μέχρι και φίλες που είχαν πάει συμπτωματικά, κι εκείνες, να το δούνε –Γεια σου Κέλλυ!
Ως ηθοποιός, ο Τάσος Ιορδανίδης- -έχει γράψει και το σενάριο- ήταν ΑΠΙΘΑΝΟΣ. Στο δε μονόλογο, στο τέλος, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ.
Και η Θάλεια Ματίκα, ήταν πληθωρική, φοβερή, έκοβε εκείνος, έραβε εκείνη.
Μεγάλη φυσικότητα στις ερμηνείες τους. Έχουν τρομερή χημεία και αυτό βγαίνει παραέξω (είναι παντρεμένοι ιν ρίαλ λάιφ).
Α! Να πω και για τις μουσικές επιλογές, γιατί οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά! Μπράβο, σε όποιον επέλεξε τα κομμάτια👏!
Να πάτε να το δείτε, και όσοι είστε ζευγάρια, να το δείτε με το έτερο ήμισυ!
❗️Διήγημα-σφηνάκι δεν έχω γράψει, δεν είχα όρεξη. Ακόμα σκέφτομαι την παράσταση, με «είδα» σε πολλές σκηνές.
Αφήστε που μετά, πήγαμε για κανονικά σφηνάκια στα Εξάρχεια, πέσανε κάτι δακρυγόνα, τα Ματ βάλανε τις μάσκες που τους κάνουν να μοιάζουν με τον Sandman, ήμασταν έτοιμες για τρεχάλα, αλλά αυτά είναι μια άλλη ιστορία!

About Author

Μοιραστείτε το :