Κυκλοφορώ και αρθρογραφώ

Λατρεία για τη Χειροτεχνία!| Χειροτέχνικα 2023 

Μοιραστείτε το :

Έχεις λατρεία για τη χειροτεχνία; Τότε γνωρίζεις το μεγαλύτερο φεστιβάλ χειροτεχνίας, τη σπουδαιότερη γιορτή χειροτεχνών, το Dream Come True του Do It Yourself, τη Χειροτέχνικα!

Φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 17-18-19 Μαρτίου και έρχεται φρεσκαρισμένη, ανανεωμένη, με περισσότερες επιλογές! Πολλά και ποικίλης θεματολογίας τα craftrooms: κοσμήματος, ραπτικής, διακόσμησης, ζωγραφικής, εργόχειρου, θα δεις πώς τα κάνουν, θα φτιάξεις το δικό σου, θα πάρεις ιδέες, πιθανά όλο και κάτι θα αγοράσεις, πώς να αντισταθείς, σαν το χειροποίητο, δεν έχει! 

Μπες λίγο εδώ να χαζέψεις το site τους! Πόση δημιουργία; Πόση έμπνευση; Πόσο μεράκι; Πόσο ταλέντο;

Επαγγελματίες και χομπίστες Crafters αλλά και εγώ που έχω μεν δύο αριστερά χέρια αλλά όλο και κάτι καταφέρνω, θα είμαστε εκεί!

Θα «χορτάσει» το μάτι μας υλικά χειροτεχνίας, χάντρες, κλωστές, νήματα, βελόνες, βελονάκια, πινέλα, κόλλες, ψαλίδια που όταν τα πιάσουν τα κατάλληλα χέρια, θα γίνουν αριστουργήματα! 

Δεν είπα πού θα γίνουν όλα αυτά! Στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου! Πάρε μετρό να’ ρθεις με όλη την οικογένεια, κατεβαίνετε στάση Ανθούπολη και σε 4 λεπτά περπάτημα, άντε 5, το πολύ αν υπάρχουν μικρά πατουσάκια, βρίσκεστε εκεί! 

Έλα, έλα, έλα, θα σε περιμένω με την κόρη μου που δηλώνει Καλλιτέχνιδα Ακροβάτης και θα ζήσει εκεί το όνειρο! Και μην ξεχάσω: Παιδιά κάτω των 12 ετών μπαίνουν δωρεάν!

🧵 🧵 Αν θέλεις να παρακολουθήσεις craft room, κλείνεις εισιτήριο και χρησιμοποιείς αυτό και για την είσοδό σου στην Έκθεση.

Για το εισιτήριο σου κάνε κλικ εδώ!

Enjoy!

About Author

Μοιραστείτε το :