Κυκλοφορώ και αρθρογραφώ

Μερικές σκέψεις για το “ντου” στον Στέφανο Ξενάκη

Μοιραστείτε το :

Αποφυλακίστηκε σήμερα ο Στέφανος Ξενάκης -είχε μπει φυλακή για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο κι ακάλυπτες επιταγές, σαν τον Καφετζόπουλο ένα πράγμα, του «κι οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» -δημοφιλής σειρά της γενιάς των μπούμερ!

Κι έτσι πρόχειρα και αφιλτράριστα, έχω να πω ότι:

Αφενός, πάντα πάθαινα και παθαίνω ένα «κάτι που δε θελώ» όταν πολλοί κάνουν ντου σε έναν. Μπορεί να ναι το ζώδιο μου, που είμαι Ζυγός, δεν ξέρω, δεν το θεωρώ δίκαιο σε καμία περίπτωση.

Αφετέρου, ποτέ δεν «κλωτσάμε» κάποιον, όταν έχει πέσει κάτω. Τον αντιμετωπίζουμε όταν είναι όρθιος, γνώμη μου.

Αφετρίτου, όσοι τον κατηγορούν για τοξική θετικότητα, που μπορεί να έχουν δίκιο οι άνθρωπες, μπορούν να μην του ανοίγουν την πόρτα ή να του κλείνουν το τηλέφωνο για να αποφύγουν να τους τα πει και να τα ακούσουν με το στανιό.

Αφετετάρτου, εικάζοντας ότι δεν ήθελε να «αποτύχει» και να πτωχεύσει η διαφημιστική του, ότι δεν το έκανε επίτηδες δηλαδή και διαβάζοντας ότι είχαν πληρωθεί κι αποζημιωθεί οι εργαζόμενοι σε αυτή, είναι τόσο εγκληματίας όσο ήταν ο Λάκης Γαβαλάς.

Αφεπέμπτου, πολλοί είπαν ότι το ΔΩΡΟ δεν είναι βιβλίο και εκείνος δεν είναι συγγραφέας. Οκ, έχει ξεπεράσει τις 200.000 πωλήσεις, κυκλοφορεί σε 36 χώρες, ήταν #1 Bestseller στην Ελλάδα, έχει μπει σε σαλόνια και αλώνια, αλλά ντάξει τώρα σιγά τα αυγά, δεν είναι και κανένα επίτευγμα αυτό, μην τρελαθούμε.

Μήπως, αν η ζήλια ήταν κέντημα τότε όλοι θα είχαμε κάνει την προίκα μας; Απόφθεγμα δημοφιλές στη γενιά των Μπούμερ, για να τελειώσω όπως ξεκίνησα!

About Author

Μοιραστείτε το :