Ταινίες

Μωβ Καρδιές! | Ταινία του Netflix για ρομαντικές ψυχές!

Μοιραστείτε το :

Για τις ρομαντικές ψυχές, να προτείνω τις  Μωβ καρδιές! (Το «μωβ» δε μου πάει το χέρι να το κάνω  «μοβ», οπότε my Blog,  my rules, «μωβ», «μωβ», «μωβ»)!

Η Cassie Salazar, δουλεύει ως σερβιτόρα για να κερδίζει τα προς το ζην αλλά το όνειρο της είναι να γίνει τραγουδίστρια -γράφει μουσική, στίχους και έχει και καλή φωνή.

Είναι επίσης μετανάστρια και διαβητική.

Αυτό σημαίνει ότι η ζωή της κινδυνεύει γιατί με το σκληρό σύστημα υγείας της Αμερικής, με δυσκολία μπορεί να αγοράσει την πανάκριβη ινσουλίνη της. Όπου αν δεν την πάρει, θα πεθάνει, αυτό σημαίνει ο νεανικός διαβήτης ή αλλιώς τύπου 1, στα έχω πει εδώ. Όλα της τα χρήματα τα δίνει στο φαρμακείο και πάλι δεν της φτάνουν και στο σπίτι της έρχεται το ένα ειδοποιητήριο έξωσης μετά το άλλο.

Είναι δυναμική, φεμινίστρια, ατίθαση και εμ… μποέμ; Sort of!

Ο Luke Morrow είναι κούκλος, σόρρυ αυτό δεν ήταν και πολύ πολίτικαλ κορέκτ, Αμερικάνος, με πατέρα στρατιωτικό  που τα λέει τσεκουράτα και που τον έχει αποκληρώσει επειδή κάποτε έπαιρνε ναρκωτικά.

Χρωστάει πολλά στον ντίλερ του ο οποίος πλέον τον απειλεί. Και όχι μόνο αυτόν αλλά και την οικογένεια του.

Είναι πειθαρχημένος, συντηρητικός και εεε πεζοναύτης, με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Αυτοί οι δύο δεν έχουν φαινομενικά κανένα κοινό. Εκτός από το ότι είναι ωραίοι κι έχουν χρέη, που έλεγε κι εκείνο το λαϊκό άσμα του Χρήστου Δάντη!

Κάνουν ένα λευκό γάμο, γιατί οι παντρεμένοι πεζοναύτες παίρνουν ένα καλό επίδομα. Win Win κατάσταση γιατί η κοπέλα έχει πλέον ιατροφαρμακευτική κάλυψη, την απαραίτητη για τη ζωή της ινσουλίνη και ο άλλος ξεπληρώνει σιγά σιγά τον ντίλερ.

Τα παιδιά έχουν χημεία κι εν τέλει όντως ερωτεύονται, δεν υπάρχει κάποια ανατροπή. Ούτε μια τόση δα μικρή.

Καλές οι ερμηνείες, θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική ταινία και δε με πειράζει που δεν έχει πρωτότυπο θέμα, που κινείται στο κλασσικό μοτίβο «δύο νέοι γνωρίζονται, αντιπαθιούνται σφόδρα και μετά ερωτεύονται σφοδρότερα», αλλά μου φαίνεται κάπως λειψή.

Πολλές σκηνές ήθελαν περισσότερη ανάπτυξη, και άλλες τόσες πώς να το πω «this escalated quickly», που θα λέγανε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι. Δηλαδή τη μία στιγμή το όλο θέμα ήταν ψεύτικο, την άλλη έγινε βαθύ και αληθινό. Στο ενδιάμεσο πήδηξαν μερικές σκηνές! Γνώμη μου!

Την κάνω ανάρτηση όμως, γιατί είναι ρομαντική και είμαι ρομαντική και δεν αντιστέκομαι σε τίποτα ρομαντικό και γιατί η κολλητή μου η Κατερίνα τη λάτρεψε!

Την έχει δει τρεις φορές ως τώρα και της αρέσει και το σάουτρακ! Βάζει τα τραγούδια της Carson στο γιου τιουμπ στο ριπίτ!

Το τρέιλερ:

About Author

Μοιραστείτε το :