Αγαπητό μου ημερολόγιο

Ο Ξεχωριστός Μέλλιος εμφανίστηκε στο ξεχωριστό Free Thinking Zone!

Μοιραστείτε το :

Ο Ξεχωριστός Μέλλιος βρέθηκε στα επαναστατικά, μποέμ Εξάρχεια ή στο κυριλέ Κολωνάκι, αναλόγως την οπτική, κάπου ενδιάμεσα τέλος πάντων, σε ένα διαφορετικό, ξεχωριστό Βιβλιοπωλείο, το Free Thinking Zone !

Ήταν τιμή μου να είμαι εκεί, και θα καταλάβετε γιατί το λέω, αν επισκεφθείτε το σάιτ τους ή ακόμα καλύτερα, το ίδιο! Κουλτουρέ, ακτιβιστικό, νοιάζεται και δρα και δεν στρογγυλοκάθεται στον -κόκκινο- καναπέ του! Προωθεί τον πολιτισμό αλλά και την προάσπιση των ατομικών δικαιωμάτων!

Σε αυτόν τον οίκο ανοχής σκέψης – πόσο υπέροχο;- ο Ξεχωριστός Μέλλιος της γνωστής οικογενείας Εκδόσεις Παρισιάνου – Parisianou Publications , υποδέχτηκε τα παιδάκια, με τη μέθοδο φασούλι το φασούλι , κάτι που μου επέτρεψε να έχω φο-βε-ρό ενγκέιτζμεντ και ιντεράξιον μαζί τους! Καμιά φορά δεν έχει σημασία η ποσότητα αλλά η ποιότητα!

Στον εξαιρετικής αισθητικής χώρο του που λειτουργεί και σαν γκαλερί,

αφηγηθήκαμε με τον ηθοποιό Ιορδάνης Καλέσης την ιστορία με τα κουκλάκια μας,

παίξαμε κυνήγι θησαυρού,

ζωγραφίσαμε πάνω σε βότσαλα, καιιιιιιιιι

δεχτήκαμε και πρόσκληση από μια νηπιαγωγό, που ήρθε να δει την παρουσίαση, να επισκεφθούμε το σχολείο στο οποίο εργάζεται! Φυσικά είπαμε άι ντου!

Special thanks στην αγαπημένη μου δικηγόρο και συγγραφέα Ευαγγελία Κακούρου για τις φωτό/βίντεο, που τράβηξε! Χωρίς εκείνη δε θα είχα τι να ανεβάσω! Και ως γνωστόν, if you dont post it, it never happened!😋

Η επόμενη παρουσίαση του Ξεχωριστού Μέλλιου, θα γίνει στο Βιβλιοπωλείο Onar στην Ηλιούπολη! Save the date!

About Author

Μοιραστείτε το :