Κυκλοφορώ και αρθρογραφώ

Ο Φωτεινός θεραπευτής διώχνει τους πόνους με μασάζ, βεντούζες και βελονισμό!

Μοιραστείτε το :

Σας έχω ξαναμιλήσει για τον Φωτεινό Θεραπευτή που εξαφανίζει τους πόνους κάνοντας μασάζ, βεντούζες, ιατρικό (και κοσμητικό) βελονισμό!

Ε, σήμερα του έκανα επίσκεψη στο γραφείο του, γιατί τον είχα πεθυμήσει, μαύρα μάτια έκανα να τον δω εξαιτίας του ΚορονοΒάιρους, αλλά και γιατί το αυχενικό μου έκανε πάρτι!

Συνδύασα κοινωνική και θεραπευτική επίσκεψη, δύο σε ένα, το τερπνόν μετά του ωφελίμου, που λένε!

-Αδερφέ μου, είμαι πάρα πολύ πια(ε)σμένη, πιο πολύ δε γίνεται -Μέρφυ μην ακούς- όλο μου το κορμί είναι ένας ναυτικός κόμπος, το αυχενικό μου με αντιπαθεί, οπωσδήποτε χρειάζομαι ένα μασάζ, ίσως και βελόνες, εσύ θα μου πεις!

-Θα σε δω και θα σου κάνω ό,τι χρειάζεσαι!

-Και αφού είμαι που είμαι εδώ, θέλω και κανά καλλωπιστικό, να μου φτιάξεις καμιά ρυτίδα, καμιά σακούλα κάνα μαύρο κύκλο, κάνα ρινοπαρειακό αυλάκι! Ένα με απ’ όλα με sos, δηλαδή!

-Α, εντάξει δε θες και τίποτα! Ξέχασες τις Βεντούζες!

-Όχι από αυτό δε θέλω!

-Δεν είναι αυτό που νομίζεις!

-Και πάλι δε θα πάρω!

-Θα γίνεις φρεσκαδούρα, προσφέρουν άμεση αναζωογόνηση, κάτι σαν φυσικό λίφτινγκ!

-Καλά τότε, κάνε μου! (Σταθερή πάντα, είναι μην πω κάτι!)

-Από χρόνο πώς πάμε;

-Έχω μία ολόκληρη ώρα ακριβώς και δε θέλω να σε πιέσω αλλά ο χρόνος σου ξεκινάει από τώρα!

-Ωραία βγαίνω από το δωμάτιο ετοιμάσου και ξάπλωσε ξεκινάμε με θεραπευτικό μασάζ!

-Να  προλάβουμε να γίνω κι όμορφη όμως, ε;

-Μπρος στους πόνους τι τα κάλλη βρε αδερφή!

-Και τα κάλλη και τα κάλλη, θέλω!

Μη σας τα πολυλογώ, που έχω πολυλογήσει ήδη, αυτά ήταν τα πίσω από τα παρασκήνια!

Όπως βλέπετε και στο ντοκουμέντο από κάτω, έβαλα το κεφάλι στην ειδική τρύπα του μασαζοκρέβατου, -αφού πρώτα την απολύμανε και της έβαλε κι ένα κατιτίς από πάνω, οι κανόνες υγιεινής κι ασφάλειας τηρούνται και με το παραπάνω- κι έκανα ένα μασάζ με ονοματεπώνυμο, το deep tissue, που είναι το πιο κατάλληλο για πόνους και τραυματισμούς.

Η μάλαξη εισχωρεί βαθιά στο μυϊκό ιστό θεραπεύοντας τα διάφορα σημεία ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί τις ορμόνες ευχαρίστησης ή αν θέλετε να το πω πιο επιστημονικά, γίνεται «έκκληση ενδορφινών»!

Το “πονάω αλλά μ΄αρέσει” ταιριάζει γάντι εδώ γιατί μια πίεση τη νιώθεις όταν “λύνονται” οι κόμποι αλλά ταυτόχρονα νιώθεις και ευχαρίστηση!

Με τις βεντούζες που είναι αυτές που φαίνονται στη φωτογραφία, ο προσωπικός μου θεραπευτής προκάλεσε φυσική ενεργοποίηση κολλαγόνου, βελτίωση κυκλοφορίας αίματος και λέμφου! Όντως δεν ήταν αυτό που νόμιζα, ήταν ένα απολαυστικό μασάζ αντιγήρανσης προσώπου, το φυσικό λίφτινγκ που λέγαμε και παραπάνω!

Φράπα βγήκα μετά, με βλέπετε στην κεντρική εικόνα, αντιπροσωπεύω άξια την έκφραση “λάμπεις Μπάμπη μου” και κρίμα που δε σκέφτηκα να βγάλω τη μάσκα μου για τις ανάγκες της φωτογράφισης, επιφυλάσσομαι όμως την επόμενη φορά που θα πάω!

Γιατί, l’ ll be back! Κι αυτό δεν είναι απειλή είναι υποσχεση! Που μου έδωσε εκείνος!

Θα μου κάνει τον βελονισμό που δεν πρόλαβα γιατί άκουσον άκουσον τελείωσε ο χρόνος (μου) κι οι βελόνες, θέλουν ένα 40 λεπτο να δράσουν! Και τον θέλω οπωσδήποτε γιατί το επιβεβαίωσα:

-Άκουσα ότι ο αισθητικός βελονισμός έχει εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία, σωστά;

-Στην ιστοσελίδα μου το έχεις διαβάσει αυτό, και ναι, 6 συνεδρίες (1-2 ανά εβδομάδα) είναι αρκετές να επιφέρουν μια αλλαγή που μπορεί να κρατήσει από 6 μήνες έως δύο έτη.

Οπότε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δοκιμάσω! Είναι φυσικότατος και μάλιστα λειτουργεί και προληπτικά, το κάλλιο το προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν, που λέγανε κάποτε κι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι!

Αν θέλετε να μάθετε αναλυτικά τι κάνει, πόσες συνεδρίες χρειάζονται, ερωτήσεις σχετικές με συμβατική και εναλλακτική ιατρική, απορίες για κινέζικη ιατρική, τα πάντα όλα τελοςπάντων υπάρχουν ένα κλικ μακριά, εδώ!

Καφέ δεν προλάβαμε να πιούμε αλλά, άλλη μπήκα, άλλη βγήκα! Όχι τόσο εξωτερικά, αλλά εσωτερικά! Με ίσιωσε που λέμε!

Αν χρειάζεστε κι εσείς «ίσιωμα», μη διστάσετε να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί του!

Εγγυώμαι ότι θα σας κάνει καινούριους, ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ του βελονισμού!

About Author

Μοιραστείτε το :