Παιδικά βιβλία

Πέντε παραμυθένια Χριστουγεννιάτικα βιβλία για μικρά παιδιά |Εκδόσεις Ψυχογιός

Μοιραστείτε το :

Η Πριγκίπισσα των Χριστουγέννων, είναι της ολ άι γουόντ φορ Κρίστμας ιζ γιου, Μαράια Κάρεϊ και είναι ελαφρώς βιογραφικό.

Η ζωή της έχει όλα τα στοιχεία των κλασσικών παραμυθιών. Φτωχό κοριτσάκι, χωρίς γονείς -η ντίβα μαμά της είναι διακοσμητική- που ζει σε χαμοσπιτάκι που όλα είναι παλιά, μουχλιασμένα, σπασμένα, επικίνδυνα, και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, βρίσκεται σε πλούσια γειτονιά και τα κακομαθημένα παιδιά που ζούνε εκεί της κάνουν μπούλινγκ, αποκτάει μια μαγική υπέροχη ζωή και μεγαλώνοντας έχει περισσότερα απ όσα θα μπορούσε να φανταστεί!

Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν την έσωσε πρίγκηπας αλλά τα κατάφερε μόνη της.

Όχημα της για την επιτυχία η μουσική που ήταν και το καταφύγιο της στην δύσκολή παιδική της ηλικία.

Εάν το έγραψε η ίδια, ΟΥΑΑΑΟΥ! Παραμυθένιο, νεραϊδένιο, πασπαλισμένο με ονειρόσκονη, απόλυτα χριστουγεννιάτικο και δικαίως έχει την πρώτη θέση στους Νιου Υορκ Τάιμς

Η Μαγισσούλα των Χριστουγέννων είναι μικρή και άτακτη και τη στέλνουν παραμονή Πρωτοχρονιάς μαζί με το ραβδί της στη θεία της τη Λιλί, που είναι κι εκείνη Μάγισσα -καλή προφανώς- και αυτή που φτιάχνει παστίτσια στον Άι Βασίλη! Ε, ανάμεσα σε διάφορες σκανταλιές, που κάνει με το επίσης άτακτο ραβδί της, του τύπου να μεταμορφώνει τα κορνφλέιξ της πεταλούδες ή να κάνει τους δράκους να βγάζουν κόκκινα μπαλόνια από το στόμα τους αντί για φωτιές κάνει και μία μεγάλη: Μεταμορφώνει -κατά λάθος πρέπει να το παραδεχτούμε- όλα τα δώρα που θα πήγαινε ο Άι Βασίλης στα παιδιά σε …βατραχάκια! Τελευταία στιγμή όλα μαγικά φτιάχνονται και ο Άι Βασίλης και μοιράζει τα δώρα και της λέει το μυστικό για να αποκτήσει φίλους!

Της Ρένας Ρώσση – Ζαϊρη για τη σειρά Φραουλίτσα

Ο λατρεμένος πόντικας Γουίνστον που σου σύστησα πέρυσι, έρχεται σε σίκουελ: «Η επιστροφή στο σπίτι»! Με 24 και μισό κεφάλαια, ξεκινάς να διαβάζεις την 1/12, από ένα την ημέρα μέχρι να φτάσουν Χριστούγεννα. Η Υπόθεση: Απομένουν πέντε ημέρες για τα Χριστούγεννα και ο Γουίνστον πρέπει να λύσει ένα Πολύ Περίεργο Μυστήριο!

Είναι στο στιλ του πρώτου, με χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, κατασκευή στολιδιών, συνταγών κουλουπού στο τέλος κάθε κεφαλαίου!

Για παιδιά 5-8 ετών, ίσως και για λίγο μεγαλύτερα!

Παιχνίδια και δραστηριότητες για χαρούμενες γιορτές, για μικρά πιτσιποπάκια από 3 ετών!

Μέσα σε αυτό το βαλιτσάκι υπάρχουν 4 υπέροχα βιβλιαράκια με πολλές διασκεδαστικές γιορτινές δραστηριότητες, σελίδες με πάνω από 250 αυτοκόλλητα και 6 μαρκαδόρους!

Οδός Χριστουγέννων για ακόμα πιο μικρά πιτσίνια, ένα εικονοβιβλίο ή όπως το λένε επίσημα, «Βιβλίο – ακορντεόν» με διασκεδαστικά παραθυράκια, που αρέσει στα μικρά παιδάκια να ανοίγουν, σε ένα υπέροχο γιορτινό σκηνικό!

About Author

Μοιραστείτε το :