Παιδικά βιβλία

Τα κακά παιδιά των Εκδόσεων Παρισιάνου

Μοιραστείτε το :

«Τα κακά παιδιά» που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Παρισιάνου είναι η νέα μανία του γιου μου μετά τον Ντετέκτιβ Κλουζ και τον Δράκο Καρύδα!

Μάλιστα, γυρίστηκαν και ταινία στο σινεμά από εκείνον που έκανε το Κουνγκ φου Πάντα!

Ωωωω, γκανγκστερικό animation, από εμάς είναι ναι!

Τα διάβασα κι εγώ, είναι σε στιλ κόμικ, έχουν πολλή πλάκα & είναι ευκολοδιάβαστα, για παιδιά από 5 έως 11; 12; Κάπου εκεί, ετών!

Ο Λύκος, ο Φίδης, ο Καρχαρίας κι ο Πιράνχας είναι επικίνδυνοι, τρομακτικοί, γνωστοί κι ως «τα κακά παιδιά» ήηηηηηηηη

μήπως είναι παρεξηγημένοι επειδή οι κακές οι γλώσσες λένε ότι ο πρώτος γκρεμίζει σπίτια που ανήκουν σε γουρουνάκια, καταπίνει γιαγιάδες και κάτι τέτοια κι οι υπόλοιποι τρεις, είναι “πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι;”

οκ, OK, λέω εγώ αλλά κι ο σοφός λαός λέει «κάλλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα»!

Πάντως τώρα θέλουν να γίνουν ήρωες, και οι ήρωες, είναι καλοί, έτσι;

Θα ξεκινήσουν σώζοντας μια γάτα, που δε θέλει να σωθεί, σίγουρα όχι από αυτό το παρεάκι & μετά από αυτό, θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα περιπέτειες!

Όσο για την ταινία, βάζω την περίληψη και το τρέιλερ

Δεν έχει υπάρξει ποτέ άλλη παρέα πέντε φίλων τόσο κακόφημη όσο αυτή των «Κακών Παιδιών» – ο τολμηρός πορτοφολάς Mr. Wolf, ο έμπειρος διαρρήκτης χρηματοκιβωτίων Mr. Snake, ο χαλαρός άρχοντας της μεταμφίεσης Mr. Shark, ο ευέξαπτος νταής Mr. Piranha και η ετοιμόλογη χάκερ Ms. Tarantula.

Αλλά όταν ύστερα από αμέτρητες ληστείες μέσα στα χρόνια και παρουσία στη λίστα με τους πιο καταζητούμενους κακοποιούς η συμμορία τελικά συλλαμβάνεται, ο Mr. Wolf κάνει μια συμφωνία (την οποία δεν έχει πρόσθεση να τηρήσει) προκειμένου να γλυτώσουν τη φυλακή: Τα Κακά Παιδιά θα γίνουν καλά! Υπό την κηδεμονία του μέντορά τους, του καθηγητή κύριου Μαρμελάδα, (Marmalade), ένα αλαζονικό (αλλά αξιολάτρευτο!) πειραματόζωο, τα Κακά Παιδιά ξεκινούν να ξεγελάσουν τον κόσμο προσποιούμενα πως έχουν μεταμορφωθεί!

Στην πορεία, ωστόσο, ο Mr. Wolf αρχίζει και συνειδητοποιεί ότι πράττοντας το καλό, του προσφέρει αυτό που πάντα αποζητούσε: την αποδοχή των άλλων. Έτσι, λοιπόν, όταν ένας νέος κακός απειλεί την πόλη, μπορεί ο Mr. Wolf να πείσει την υπόλοιπη συμμορία να γίνουν…. Καλά Παιδιά;

About Author

Μοιραστείτε το :