Παιδικά βιβλία

Τα λάτρεψα: Έξω από το βάζο|Σχολή καλών τρόπων για τίγρεις|Η πιο μεγάλη αγκαλιά| Εκδόσεις Μεταίχμιο, ηλικίες 3+

Μοιραστείτε το :

Τα τρία παιδικά βιβλία των Εκδόσεων Μεταίχμιο που αγάπησα και είμαι σίγουρη ότι θα αγαπήσετε κι εσείς είναι τα εξής!

Έξω από το βάζο

Μήπως είσαι από εκείνους που κρύβουν κάτω από το χαλί ή στριμώχνουν σε μια γωνίτσα τα συναισθήματα που τους ζορίζουν, βλέπε φόβο, στενοχώρια, ντροπή,  για να ασχοληθούν μαζί τους κάποια στιγμή αργότερα ή και ποτέ;

Αν ναι, θα νιώσεις μια κάποια ταύτιση!

Είναι για ηλικίες 3+ γιατί ως γνωστόν καλύτερο το προλαμβάνειν του θεραπεύειν!

Να μαθαίνουμε από παιδιά να ζούμε το κάθε μας συναίσθημα, να τα βιώνουμε όλα και τα θετικά και τα αρνητικά γιατί όλα έχουν λόγο ύπαρξης και παίζουν τον ρόλο τους!

Σχολή Καλών Τρόπων για Τίγρεις

Χουμοριστικό και ωραίο με έμμετρο λόγο! Να μαθαίνουμε από μικρά, τίγρεις και άνθρωποι να είμαστε ευγενείς, δεν κοστίζει κάτι και ειλικρινά νισάφι με τους αγενείς ενήλικες, ειδικά εκείνους που βαφτίζουν την αγένεια ειλικρίνεια!

Η πιο μεγάλη αγκαλιά

Όλοι έχουμε αυτή τη μία συγκεκριμένη αγκαλιά που επιθυμούμε και ας υπάρχουν κι άλλες χίλιες δυο διαθέσιμες και αξιόλογες δίπλα μας! Όπως ο σκατζόχοιρος που με το που ξυπνά από τη χειμερία νάρκη του ψάχνει τη φίλη του τη χελώνα! Καλοί κι οι σκίουροι και τα άλλα ζωάκια αλλά δεν είναι η χελώνα που αγαπά, γι αυτό όταν τη βρίσκει, είναι πράγματι Άνοιξη! Το βιβλίο αφορά στη φιλία γιατί απευθύνεται σε παιδάκια, αν απευθυνόταν σε ενήλικα θα είχε και άλλες εφαρμογές!

About Author

Μοιραστείτε το :