Ταινίες

Το Pain Hustlers είναι η ταινία του Painkillers!

Μοιραστείτε το :

Είμαι έτοιμη να βάλω φωτιά σε ακόμα ένα Σαββατόβραδο! Τουτέστιν, το Νέτφλιξ θα με αρχίσει στα “βλέπετε ακόμα;” “ήμαρτον, κλείσε με” και τέτοια!
Παρόλο που οι φίλτατοι γείτονες πάνω από το βενζινάδικο κάνουν πάρτι, ναι, τώρα στις 8, και έχουν ρεπερτόριο στη διαπασών το “θέλω να τα πιω” της Φανής Δρακοπούλου και τον “7ο ουρανό” του Λε-Πα! Καταλάβαμε όλοι την ηλικία τους!
Θα μερακλώσω στο τέλος!

Που λέτε, είδα το Painkillers και το Pain Hustlers που είναι σειρά και ταινία αντίστοιχα στο Νέτφλιξ και έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο σενάριο και σχεδόν τον ίδιο τίτλο, όχι Γιάννης Γιαννάκης!

Θα παρουσιάσω την ταινία γιατί παίζει ο Κάπτεν Αμέρικα που πολύ τον συμπαθώ, Κρις Έβανς! Μαζί του πρωταγωνιστεί ή Έμιλυ Μπλαντ, που επίσης συμπαθώ και ο Άντι Γκαρσία, που μέχρι και σήμερα δεν έχω αποφασίσει αν συμπαθώ. Γέρνω προς το όχι και αυτό έχει σχέση με την Κούβα, ξέρατε ότι είναι Κουβανός, ε; Αλλά θα βγω παντελώς εκτός θέματος αν συνεχίσω αυτήν την κουβέντα, ίσως μια άλλη φορά!

Ωστόσο, τον θεωρώ συγκλονιστικό στο προϊστορικό When a man loves a woman που είχα δει στο σινεμά και παραλίγο να με βγάλουν σηκωτή έξω γιατί έκλαιγα με αναφιλητά, έκανα πολύ θόρυβο κι ενοχλούσα τους διπλανούς μου!

Στο θέμα μας!
Η Έμιλυ έχει οικονομικά προβλήματα, μένει στο γκαράζ της αδερφής της κι είναι σινγκλ μάμ μιας κόρης που χει θέμα υγείας.

Ο Κάπτεν Αμέρικα είναι διευθυντής πωλήσεων ενός φαρμάκου και ο Άντι Γκαρσία είναι ο δισεκατομμυριούχος που ίδρυσε την εταιρεία φαρμάκου. Όταν ο δεύτερος προσλαμβάνει την πρώτη, η εταιρεία του τρίτου που ήταν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, γνωρίζει πρωτοφανή επιτυχία.

Το φάρμακο που πουλάνε πείθοντας γιατρούς να το συνταγογραφήσουν με διάφορους τρόπους, είναι πέιν κιλερ, όπως λέει κι ο τίτλος της αντίστοιχης σειράς, και το δίνουνε στους καρκινοπαθείς.
Όμως η απληστία είναι μεγάλο θέμα.

Με αυτά τα ονόματα στο καστ, μπορούσε και καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση, και μόνο για την ερμηνεία της Μπλαντ, από μένα είναι «ναι»!

Το τρέιλερ!

About Author

Μοιραστείτε το :