Παιδικά βιβλία

Τρία must have Χριστουγεννιάτικα Παιδικά Βιβλία| Εκδόσεις Μεταίχμιο

Μοιραστείτε το :

Το φαρδύ πουλόβερ

Πρώτη φορά τέτοιος χειμώνας, τόση παγωνιά. Ο Αρκούδος, το μεγάλο ζώο του δάσους βρήκε το πουλόβερ της γιαγιάς του, στο οποίο όχι μόνο χωράει αλλά περισσεύει. ΚΛΑΚ ΚΛΙΚ ΚΛΟΚ, με τα ραφτικά του το φέρνει στα μέτρα του, όσο χρειάζεται. Και όλο αυτό πού περίσσεψε τι να το κάνει; Να το πετάξει; Όχι βέβαια! Θα το δώσει σε ένα μικρότερο ζωάκι, την κυρία Ασβού, ίσως της φανεί χρήσιμο.

Κλακ κλικ κλοκ η κυρία Ασβού με τα δικά της ραφτικά φτιάχνει κάτι στα μέτρα της, και πάλι κάτι περίσσεψε! Να το πετάξει; Όχι βέβαια, μπορεί να χρησιμέψει σε ένα μικρότερο ζωάκι από την ίδια, στην κυρία Σκατζοχοιρίνα.

Κλικ κλακ κλοκ και η κυρία Σκατζοχοιρίνα με τα δικά της ραφτικά. Στο τέλος περισσεύουν κάτι λίγα χνούδια, ούτε αυτά όμως πάνε για πέταμα. Ο Γρύλος κάτι φτιάχνει με τα απομεινάρια, και για σκέψου, όταν τον χρειάζεται ο Αρκούδος, αυτά τα απομεινάρια και αυτό το μικροσκοπικό ζωάκι θα τον βοηθήσουν!

Υ ΠΕ ΡΟ ΧΟ! Το πνεύμα των Χριστουγέννων σε ένα βιβλίο για παιδάκια από 4 ετών! Η αγάπη,

η ενσυναίσθηση,

η φιλία,

η στήριξη,

το να δίνουμε από τα περισσευούμενα μας,

ότι το καλό γυρίζει πάντα πίσω,

ότι και ένας μεγάλος και δυνατός μπορεί κάποτε να χρειαστεί τη βοήθεια ενός μικρού κι αδύναμου, ότι ρόδα είναι και γυρίζει,

όλα αυτά σε ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο βιβλίο με μαγική εικονογράφηση!

Ο Μικρός Δράκος Καρύδας: Χριστούγεννα στο νησί των Δράκων

Ο Καρύδας με τη φίλη του την Ματίλντα τη Σκατζοχοιρίνα, τον Όσκαρ τον φαγανόδρακο και τον Γιουβαρλά, έχουν αναλάβει να βρούνε το καλύτερο Έλατο για τα Χριστούγεννα.

Δυσκολεύονται λίγο γιατί όσα βρίσκουν, είναι είτε πολύ ψηλά, είτε πολύ αδύνατα, είτε πολύ κοντά, ή πολύ στραβά! Όταν βρίσκουν το κατάλληλο, αυτό έχει…κατοίκους! Ε, δεν μπορούν να το κόψουν! Πρέπει να βρούνε άλλη λύση! Μεγάλο προσόν να είσαι ευπροσάρμοστος! Η λύση που βρίσκουν λοιπόν είναι αντί να πάνε το έλατο στο νησί, να ρθουνε οι κάτοικοι του νησιού στο έλατο και να κάνουνε όλοι μαζί Χριστούγεννα!

«Μίκρυναν οι ιστορίες του Καρύδα» είπε ο γιος μου! «ή αυτό ή μεγάλωσες εσύ, αγάπη μου!»

Παιχνίδια και δραστηριότητες για παιδάκια από 4 ετών!

Βρες τις διαφορές στους Αγιοβασίληδες, παρατήρησε πού κρύβεται το ξωτικό, ζωγράφισε τους πιγκουίνους, τέτοια ωραία χριστουγεννιάτικα!

Από τις αγαπημένες μου Εκδόσεις Μεταίχμιο!

About Author

Μοιραστείτε το :