Βιβλιοθήκη,  Κυκλοφορώ και αρθρογραφώ

Χάρτινο Καράβι: Το παραμυθένιο βιβλιοπωλείο στη Νέα Φιλαδέλφεια που θα ξετρελάνει τους βιβλιόφιλους

Μοιραστείτε το :

Στη Ν. Φιλαδέλφεια, υπάρχει ένα κουκλίστικο, παραμυθένιο, κόζι και ιδιαίτερο βιβλιοπωλείο, σαν αυτά που βλέπεις στις ταινίες στο σινεμά ή στο Νετφλίξ!

Το όνομα του; Ταξιδιάρικο! Είναι το «Χάρτινο Καράβι», που σε ταξιδεύει μέσω των βιβλίων του σε κόσμους πολλούς και μαγικούς!

Δεν πλέει μόνο στους ωκεανούς των best sellers, δεν κάνει στάση μόνο στα πιο γνωστά βιβλία των σελέμπριτι συγγραφέων & Εκδοτικών, αλλά και στα λιγότερο δημοφιλή, ψιλοάγνωστα, μικρά στο μάτι αλλά μεγάλα στο ράφι, που πιθανά ο αναγνώστης να μη μάθαινε ποτέ αν δεν τα βλεπε στα ράφια τους!

Στηρίζουν το καλό βιβλίο, το αγαπάνε, ψάχνουν ενδελεχώς τις νέες κυκλοφορίες και δίνουν ευκαιρίες στους νέους συγγραφείς. 

Εκτός από την εξαιρετικά μεγάλη συλλογή παιδικών βιβλίων και την ποικιλία σε σχολικά είδη, παγουρίνα, αυτοκόλλητα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, παζλ & έξυπνες ιδέες για δώρα, αυτό που το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο & ξεχωριστό, είναι ότι στο βάθος του βιβλιοπωλείου

τα ΤΑ ΡΑ ΤΑ ΤΑΑΑΝ 

έχει και ένα μυστικό κήπο!!Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ τρελαίνομαι για μυστικούς κήπους!

Τα σαββατοκύριακα διοργανώνονται σε αυτόν εκδηλώσεις, όπως αναγνώσεις παραμυθιών, βιβλιοπαρουσιάσεις και άλλα δρώμενα! Κι ο Ξεχωριστός Μέλλιος με τη φίλη του την Ιόλη θέλουν πάααρα πολύ να κάνουν παρουσίαση εκεί! Μου το είπαν και το μεταφέρω! 

Αν φτάσετε μέχρι τον μυστικό κήπο, θα δείτε και το «The Blue Room» που έχει βιβλία και δώρα για μεγάλους!

Τι να πω για αυτό το μπλε δωμάτιο… Αααααχ, θα πΩ!Αφήστε με εκεί, ξεχάστε με, η ψυχή μου ταξιδεύει ατενίζοντας όλη αυτή τη θάλασσα από βιβλία!

Λάτρεψα τις ψηλές βιβλιοθήκες με τα βιβλία τα οργανωμένα ανά θεματολογία, τις αναπαυτικές πολυθρόνες, το στρογγυλό τραπεζάκι στο κέντρο του δωματίου με τα εξαιρετικής επιλογής βιβλία τοποθετημένα ωραιότατα, το λαμπατέρ δαπέδου, το φωτιστικό οροφής, τα κάδρα, όλη τη διακόσμηση του ονείρου!

Τόσο γουστόζικος χώρος, με τόση προσοχή στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά! Μέχρι και το «Shakespeare and Company», έχουν σε κορνίζα, που αν δώσει ο Θεός και το Σύμπαν να πατήσω το πόδι μου στο Παρίσι, θα είναι το πρώτο που θα δω, μετά τον Άιφελ!

Προς το παρόν ας επισκεφθούμε το «Χάρτινο Καράβι», αφενός γιατί είναι στη γειτονιά μας και στηρίζουμε τοπικές επιχειρήσεις, αφετέρου για όλους τους λόγους που ανέφερα παραπάνω κι αφετρίτου γιατί γνώριζε τον Ξεχωριστό Μέλλιο και τον είχε να κάθεται αναπαυτικά στα ράφια του, πριν τους γνωρίσω εγώ! ΕΕΕΕ και μέτρησε, ψέματα να πω;

Χάρτινο Καράβι, σας αγαπώ!

Ρίξτε και μια ματιά στο site τους, Πάσχα έρχεται, λαμπάδα θα χρειαστείτε, δωράκια επίσης!

#diavastetamikra

Εστάλη από το Outlook

About Author

Μοιραστείτε το :