Σειρές

1899: Θρίλερ, μυστήριο, δράμα και επιστημονική φαντασία!|Netflix Series!

Μοιραστείτε το :

Το 1899 του Netflix, είναι σειρά εποχής, μυστηρίου με αρκετό ψυχολογικό θρίλερ, ολίγη από δράμα και μπόλικη, κυρίως αυτή, επιστημονική φαντασία! Πολύ ταλαντούχοι ο δημιουργοί του, σε κρατάει σε αγωνία μέχρι το τελευταίο επεισόδιο που θες να δεις πώς θα εξηγηθεί όλο αυτό!

Ένα ατμόπλοιο του… 1899, ο «Κέρβερος» με το όνομα, ξεκινάει το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη με πλούσιους (;) επιβάτες από διάφορες χώρες στην άλφα θέση και μετανάστες στην ωμέγα θέση, που ελπίζουν σε μια νέα ζωή και μια νέα αρχή, εκεί. Μια μικρή Βαβέλ θα λέγαμε!

Ένα άλλο πλοίο της ίδια εταιρείας ο «Προμηθέας» (κάπου εδώ παρατηρούμε αρκετές αναφορές στην ελληνική μυθολογία!), που σε αυτό ήταν επιβάτης ο αδερφός της βασικής πρωταγωνίστριας, της Μόρα, έχει χαθεί εδώ και τέσσερις μήνες.

Όταν ο «Κέρβερος» λάβει μυστήριο μήνυμα με τις συντεταγμένες του «Προμηθέα», χωρίς SOS ή άλλη πληροφορία, τραβάει χειρόφρενο και αλλάζει πορεία για να το βοηθήσει, αν και τέσσερις μήνες μετά, το πιο πιθανό είναι να μην εμ, χμ, είναι καλά στην υγεία τους οι επιβάτες του. Κάποιος όμως έστειλε το μήνυμα. Άρα υπάρχουν ζωντανοί. 

Όταν όμως ο Καπετάνιος και η βασική πρωταγωνίστρια ανεβαίνουν πάνω στον «Προμηθέα» -εδώ να πούμε ότι οι επιβάτες του «Κερβερος», που κρύβουν όλοι -θανάσιμα- μυστικά & ίσως να μην είναι αυτοί που λένε ότι είναι, δε θέλανε ούτε να αλλάξει πορεία το πλοίο, ούτε να πάνε στον «Προμηθέα», είναι όλα ρημαδιό, δεν υπάρχει κανένας επιβάτης, ούτε ζωντανός ούτε νεκρός.

Μέχρι που ένας σκαραβαίος, νομίζω δηλαδή ότι σκαραβαίος είναι αυτό το ζουζούνι, δείχνει το δρόμο προς ένα ντουλάπι που μέσα είναι ένα παιδί κλειδωμένο. Γενικά οι σκαραβαίοι παίζουν ρόλο στη σειρά!

Παίρνουν το παιδί μαζί τους στο «Κέρβερος» και αρχίζουν να πεθαίνουν μυστηριωδώς ένας ένας ή και πολλοί μαζί οι επιβάτες της Βαβέλ, μπορεί να ναι τυχαίο μπορεί κι όχι.

Τι συμβαίνει οέο; Τι παίζει με την πρωτοφεμινίστρια δυναμική γιατρό Μόρα, εποχή που οι γυναίκες ήταν στην καλύτερη μπιμπελό; Πώς βρέθηκε μόνο του το παιδί στον «Προμηθέα»; Γιατί δε μιλάει; Πού πήγαν οι υπόλοιποι; Τι είναι αυτό το τριγωνικό αντικείμενο που κρατάει; Τι είναι αυτές οι καταπακτές κάτω από τα κρεβάτια της καμπίνας τους και πού οδηγούν; Στην παλιά τους ζωή; Ή δεν υπάρχουν και τα βλέπουν σε εφιάλτες;

Inception-ίζει αλλά δε θα πω κάτι παραπάνω! Οκτώ επεισόδια είναι, δείτε τα αν είστε σε αυτό το mood! Είναι δυνατό. What is lost will be found.

Το τρέιλερ: 

About Author

Μοιραστείτε το :