Αγαπητό μου ημερολόγιο

6 χρόνια Blogger: Το Blog Νουαζέτα με Φουντούκι έχει γενέθλια!

Μοιραστείτε το :

Έξι ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που πάτησα για πρώτη φορά το κουμπί της δημοσίευσης και το Blog Νουαζέτα με Φουντούκι άρχισε το ταξίδι του στην εξωτική, γοητευτική, μυστηριώδη Blogoσφαιρα!  

Αν και δεν ήξερα ακριβώς τι κάνω και γιατί το κάνω, ήταν –ακόμα- μια  παρόρμηση της στιγμής, πήγαινα στα χαμένα, φοβόμουν και την έκθεση, δεν είχα σόσιαλ, κουλουπού, κουλουπού, γνώριζα όμως εξαρχής ότι θέλω να προσφέρω αξία!

Επιθυμούσα το μοίρασμα πληροφοριών in a fun way, να κάνω τον αναγνώστη, τη μαμά δηλαδή που με ακολουθούσε, γιατί μαμάδες ήταν το τάργκετ γκρουπ μου, τουλάχιστον να χαμογελάσει, αν όχι να γελάσει δυνατά κακαριστά!  

Η θεματολογία μου ήταν αποκλειστικά «μαμαδέ», πώς αλλιώς; Αφού ήμουν μια νέα μαμά, οπότε όλα μου τα ενδιαφέροντά συνοψίζονταν στο εξής ένα: το παιδί μου, το μικρό μου το φουντούκι & ό,τι αφορούσε σε εκείνο. Εξού κι η ονομασία του Blog! 

«Πάλεψα» ακόμα και το κραφτ για χάρη του, που ειλικρινά, με δύο αριστερά χέρια που λειτουργούσαν σαν… πόδια όταν κάναμε μια χειροτεχνία ή μια εποχική κατασκευή, όπως έκαναν όλες οι Mombloggers που σέβονταν τον εαυτό τους, ήταν δύσκολο τασκ!

Τελικά, μου «κοψε» ότι έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες!

Σε αυτά τα έξι (6) χρόνια, ισχύουν και παραμένουν ίδια ό,τι σου είπα σε περυσινά, προπέρσινα και παραπροπέρσινα γενέθλια, εδώ, εδώ & εδώ ! Αυτό που άλλαξε είναι το είδος των αναρτήσεων και κατά συνέπεια -μάλλον- και το τάργκετ γκρουπ! Άλλαξα εγώ, άλλαξε και το Blog και λόγικο γιατί εν τέλει το blog κι εγώ είμαστε το ίδιο και το αυτό!

Η θεματολογία μου εξακολουθεί να είναι τύπου Infotainment, που λένε και τα πρωϊνάδικα της ΤιΒί, δηλαδή διασκεδαστικό & χιουμοριστικό μοίρασμα γνώσης, αλλά τώρα αφορά σε ζωγραφική, πίνακες, ταινίες, σειρές, νέτφλιξ, βιβλία, βιβλιοπωλεία, ποίηση, θέατρο, πασπαλισμένα ίσως και με λίγη τριτοδεσμίτικη αρχαιότητα. 

Με μια λέξη: Ψυχαγωγία! Ό, τι και να γράφω, ο στόχος μου είναι πάντα να ψυχαγωγήσω, να κάνω τον αναγνώστη μου που έχει τα ίδια ενδιαφέροντα και το ίδιο χιούμορ με μένα, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, να (χαμο)γελάσει.  Δεν έχω καλύτερο από τα σχόλια που λαμβάνω κάτω από κείμενά μου που μου γράφουν πόσο τους έφτιαξα το κέφι! 

Βιώνω ευτυχία. Ψηλώνω από χαρά.  

Μου άνοιξε πόρτες το Blog, γνώρισα κόσμο, έκανα φιλίες, έβγαλα χαρτζιλίκι και το σπουδαιότερο, μου δείξε τον δρόμο μου. Αυτόν της γραφής. 

Θέλω να γράφω. Μ’ αρέσει να γράφω. Δεν μπορώ να μη γράφω. Ζω για να γράφω. 

Όλα έγιναν για να φτάσω σε αυτήν την ανακάλυψη. Και το Blog μου που σήμερα κλείνει 6 χρόνια, λειτούργησε σαν πυξίδα, να βρω τον δρόμο μου! Αυτόν της δημιουργικής γραφής! Και μπορεί να περπατάω αργά πάνω σε αυτόν, ενώ βιάζομαι, πάντα βιάζομαι και δεν έχω την αρετή της υπομονής, αλλά ξέρω ό,τι κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ δεδομένων των συνθηκών και ότι δε μένω στάσιμη! Άρα λογικά κάποια στιγμή θα φτάσω στον προορισμό μου!

Θα φυσήξω το γενέθλιο κερί μου πάνω σε μπισκότο που έφτιαξε αποκλειστικά για μένα το I love cookies, πολύτιμη γνωριμία που έκανα μέσα από το… blogging, κάνοντας ευχή αφενός, να μη στερέψει η έμπνευσή μου και αφετέρου, να αντιστέκομαι στο σύνδρομο της κωλοπιλάλας που γράφω και ανεβάζω αμέσως χωρίς να ρίξω δεύτερη ματιά και μετά σκάω γιατί «αν δεν το γραφα έτσι, αλλά γιουβέτσι, θα μπορούσα να το απογειώσω»! 

Happy birthday my blog!

About Author

Μοιραστείτε το :