Αγαπητό μου ημερολόγιο

8 χρόνια Blogger Νουαζέτα

Μοιραστείτε το :

Παιδιά, σαν σήμερα, 8 χρόνια πριν, πάτησα ένα κουμπί και βγήκε μια Νουαζέτα Φουντουκί!

Με καλύπτει πλήρως η περσινή λιτή και απέριττη παρουσίαση για τα 7 χρόνια φαγούρ..πληκτρολόγησης, αλλά θα πω και φέτος δυο λόγια! Έτσι για το καλό!

Ξεκίνησα το Blogging στη δύση του, τελευταία και καταϊδρωμένη θα λέγαμε, όταν είχε χάσει την αίγλη του και τα γραπτά είχαν δώσει την σκυτάλη των λάικ στις φωτογραφίες και τα βίντεο των ίνσταγκραμς και των γιουτιούμπς! Και των τικ τοκς! Και των τικ τοκς!

Καμία έκπληξη επ’ αυτού! Ουδέποτε ήμουν ιν φάσιον  και όσο για το τάιμινγκ, πρέπει να χει προηγούμενα μαζί μου από κάποια άλλη ζωή!

Ποστ του ποστ, που λέτε, ΠΟΡΩΘΗΚΑ.

Στην αρχή μόνη μου! Εγώ τα γραφα, εγώ τα διάβαζα! Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει, η φάση!

Τσούκου τσούκου, γράφε γράφε, το ένα έφερε το άλλο, άρχισαν να με διαβάζουν, γνώρισα κόσμο και κοσμάκη, έγινα ινσταγκράμερ, απέκτησα συνεργασίες.

Ποτέ όμως δεν αντικατέστησα με τα σόσιαλ μίντια, το Blog μου! Ούτε όταν κέρδιζα χρήματα ένα φεγγάρι από το ίνσταγκραμ, και είχα ρίξει το βάρος εκεί.

Πάντα έβρισκα χρόνο γι’ αυτό. Δεν το αγαπώ, απλώς. Είναι κομμάτι μου. Είναι εγώ, είμαι η Νουαζέτα.

Οι ταινίες που βλέπω,

τα βιβλία που διαβάζω,

οι καλλιτέχνες που θαυμάζω!

Γράφω γι αυτά και για ό,τι άλλο μου τραβήξει την προσοχή, μου αρέσει και θεωρώ ότι θα προσφέρει κάποια πληροφορία και γνώση γι’ αυτά που γνωρίζω και ασχολούμαι, και ταυτόχρονα, θα σας κάνει να χαμογελάσετε ή να γελάσετε δυνατά- κακαριστά!

Το γνωστό info-tainment, που λένε!

Κάθε φορά που κάποιος από εσάς απολαμβάνει αυτά που γράφω, ψηλώνω και ένα πόντο! Οκέι, ακόμα ένα μέτρο και ένα μίλκο είμαι, ένα ταπεινό blog είναι, δεν μπορεί να κάνει και θαύματα!

Διέσχισα πολλά χιλιόμετρα και φέρω με περηφάνεια τον τίτλο της Blogger! Μακάρι μια μέρα να μπορώ να πω το ίδιο και για τον τίτλο της συγγραφέως!

Το ότι σε δυο μήνες θα κυκλοφορήσει το πρώτο μου μυθιστόρημα από τις Εκδόσεις Memento , το χρωστώ στο Blog μου που δείχνοντάς μου το μονοπάτι της δημιουργικής γραφής, μου τραγουδούσε «κάνε μια στάση, μπες κι εσύ σε ένα κόσμο μαγικό», που είναι από άλλη διαφήμιση & άλλη εποχή αλλά ταιριάζει και θα το επιτρέψω!

Γράφω νον στοπ, ευθυμογραφήματα, μικροδιήγηματα, παιδικά βιβλία και μυθιστορήματα, κάποια εκδόθηκαν, άλλα θα εκδοθούν, τα υπόλοιπα περιμένουν την ευκαιρία τους!

Σε κάθε περίπτωση, έχω όλους εσάς, και γι’ αυτό είμαι ευγνώμων!

Τσιρς του γιου εντ του μάι μπλογκ!

About Author

Μοιραστείτε το :