Ταινίες

Last night in Soho| Το θρίλερ με το πρόχειρο τέλος

Μοιραστείτε το :

Είχα χρόνια να δω θρίλερ! Ούτε τώρα θα το έβλεπα ΑΛΛΑ έχει μέσα Λόντον Μπέιμπι, φο βε ρή μουσική, καταπληκτική φωτογραφία, ωραία κοστούμια και πρωταγωνιστές:

την Άννα Τέιλορ από το Γκαμπί της Βασίλισσας , τον ασχημούλη αλλά πάρα πολύ σέεεξι Ματ Σμιθ από το House of Dragons και το Crown και την γαμάτη γιαγιά από το Game of Thrones, που ξεφορτώθηκε τον πιο μισητό χαρακτήρα έβερ, τον Τζόφρει, πραγματικά, πιστεύω ότι δύσκολα θα βρει άλλο ρόλο ο νεαρός που τον έπαιξε (που τον έπαιξε LOL).

Λοιπόν, μου άρεσε. Με τρόμαξε σε 2-3 σκηνές, άρα πέτυχε τον στόχο της. Τώρα οι σκληροπυρηνικοί των χόρορ μούβις, θα μου πούνε άσε μας κουκλίτσα μου που αυτό είναι θρίλερ.

Οκ, για κάποια που συνήθως βλέπει ρομαντικές κομεντί, ήταν και παραήταν!

Η υπόθεση:

Μια νεαρή που τη μεγαλώνει η γιαγιά της, μετακομίζει από το χωριό στην πρωτεύουσα, το Λονδίνο είναι αυτό, για σπουδές. Έχει πάρει υποτροφία για την καλών τεχνών, ονειρεύεται να γίνει η επόμενη Βίβιαν Γουέστγουντ. Η γιαγιά της ανησυχεί πολύ.

Και καταλαβαίνουμε γιατί από την πρώτη σκηνή. Δεν είναι μια συνηθισμένη κοπέλα. Όχι επειδή βάζει στο … πικάπ μουσική και ντύνεται βίντατζ αλλά επειδή βλέπει πράγματα και ανθρώπους που άλλοι δε βλέπουν.

Λατρεύει τη δεκαετία του 60, τη μουσική και τα ρούχα εκείνης της εποχής και πολύ θα ήθελε να ζει τότε.

Στην αρχή μένει στην εστία του Πανεπιστημίου, στη συνέχεια όμως, νοικιάζει το δωμάτιο των ονείρων της στο σπίτι μιας μεγάλης κυρίας. Των ονείρων της κυριολεκτικά, αφού έχει διακόσμηση 60’ς και μεταφορικά, εφόσον όταν κοιμάται, μεταφέρεται σε εκείνη τη δεκαετία. Ω, πόση ευτυχία!

Εκεί γνωρίζει και ζει την ιστορία της Σάντι, μίας φιλόδοξης νεαρής στάρλετ των 60’ς που όμως τελικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.

Όταν χτυπάει το ξυπνητήρι, επανέρχεται στην εποχή μας. Γρήγορα μπερδεύεται η πραγματικότητα με αυτά που φαντάζεται (; ), το παρόν με το παρελθόν, το όνειρο γίνεται εφιάλτης και ενώ ως εκείνο το σημείο η ταινία είναι πολύ καλή, σερβίρει ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΩΝ ΤΕΛΩΝ!

Why?

Γιατί τόση βιασύνη; Η εξήγηση δηλ δεν μπορούσε να δοθεί με άλλο τρόπο; Μπορώ, έτσι στο πρόχειρο, να σκεφτώ 3-4 πολύ καλύτερες εναλλακτικές για κλείσιμο αυλαίας.

Το τρέιλερ!

About Author

Μοιραστείτε το :