Ταινίες

The Sandpiper ή αλλιώς Πύργος στην άμμο!

Μοιραστείτε το :

Το μακρινό 1965 η υπέροχη Ελίζαμπεθ Τέιλορ με τα ωραιότερα μάτια του κόσμου μαζί με τον her partner in crime στη ζωή και τον κινηματογράφο Ρίτσαρντ Μπάρτον, χτίζανε πύργους στην άμμο! Μεταφορικά αυτό. Κυριολεκτικα, γύρισαν μια ταινία περί έρωτος και άλλων δαιμονίων, εν ονόματι The Sandpiper!

Η υπόθεση:

Η Λώρα είναι καλλιτέχνιδα, φρι σπίριτ, μποέμ καραμποέμ και ζωγράφος. Ε, τι άλλο θα ήταν; Τραπεζίτης; Είναι επίσης σινγκλ μαμ ενός εννιάχρονου γιου, που τον λες και κάπως ατίθασο, ας πούμε. Τον μεγαλώνει αντισυμβατικά προφανώς, το οποίο περιλαμβάνει και χομ σκούλινγκ. Λίγο έχουν χαθεί τα όρια, κατά τη γνώμη μου και κατά τη γνώμη των δικαστικών αρχών που την αναγκάζουν να τον στείλει σε ένα σχολείο. Χριστιανικό σχολείο.

180 μοίρες αλλαγή για τον εννιάχρονο υιό που του ρθε λίγο ο ουρανός στο κεφάλι του, που λέγανε και τα κόμιξ που -θα μπορούσε και να- διάβαζε! Το ίδιο θα πάθει και η μαμά του, είναι μεγάλος ο ουρανός μπορεί να πέσει σε πολλά κεφάλια, όταν γνωρίζει τον Έντουαρντ που είναι ο παπάς και διευθυντής του σχολείου αυτού.

Ε, θα αντιπαθηθούν σφόδρα και μετά θα ερωτευθούν σφοδρότερα όπως αυτοί εδώ! Ξέρω, σοκ!

Α, και κάνα δυο λεπτομέρειες ακόμα, εκείνη είναι άθεη και εκείνος είναι παντρεμένος! Οπότε η ζωή του, τα πιστεύω του κι οι ηθικές του αξίες, όλα γυρίζουν τούμπα και up side down, boy (girl) you turn me, inside out, round and round!

Στα συν: Η τοποθεσία, το υπέροχα ρομαντικό σπίτι της – σπιτάκι της – φτωχοκαλυβάκι της στην παραλία, το οποίο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την κυριλέ σπιταρόνα του ιερέα, στην οποία τον περιμένει η εξίσου κυριλέ σύζυγός του. Καταλαβαίνετε, σικ ντύσιμο, ζακέτα στους ώμους, ξανθό μαλλί στην πένα κλπ, το καμία σχέση με τη μελαχρινή οικοδέσποινα του beachόμπαρου, εεε, beachόσπιτου.

Στα πολύ συν: Η μελωδία του «The shadow of your smile» του Johnny Mandel που σε κάνει να μελαγχολείς θέλεις, δε θέλεις, με το στανιό ρε παιδί μου. Κέρδισε Όσκαρ και Grammy και πολύ καλά έκανε!

Στα πλην: Δεν τρελάθηκα! Περίμενα περισσότερα από το συγκεκριμένο ζεύγος! Δυσκόλεψα τώρα τελευταία!

Οι σινεφίλ και αθεράπευτα ρομαντικοί ας ρίξουν μια ματιά στο τρέιλερ:

About Author

Μοιραστείτε το :