Κυκλοφορώ και αρθρογραφώ

This is us: Τα πάντα για τους γονείς και τα παιδιά| Τα πάντα όμως!

Μοιραστείτε το :

Ξέρετε ποιο είναι το κορυφαίο σάιτ για γονείς και παιδιά; To «This is us Τα πάντα για τους γονείς και τα παιδιά», είπες; Ναιιι, το βρήκατε! Σχετικά νέο, ο τινέιτζερ των σάιτ για γονείς και παιδιά αλλά ήδη βασταγερό, είναι πρώτο στις προτιμήσεις των εκδοτικών, γονιών εκπαιδευτικών, αναγνωστών!

Να σας δείξω στατιστικά του να τρίβετε τα μάτια σας, θα μου πείτε, τι σας νοιάζουν εσάς τα στατιστικά, κι εγώ αυτό λέω όταν μας λένε τις τηλεθεάσεις των εκπομπών/σειρών στην τηλεόραση που τρέλαναν τα μηχανάκια της AGB! Γουί ντοντ κερ, μοιάζουμε με στελέχη καναλιών; Εμάς μας νοιάζει το περιεχόμενο!

Να σας πω για το περιεχόμενο λοιπόν!

Τι θέτε;

Θέτε παραμύθια; Κάπως «πειραγμένα» ή ας πω διασκευασμένα καλύτερα; Έχουνε!

Κανάλι στο γιουτιούμπ; Έχουνε!

Θέτε πολιτισμικά δρώμενα; βιβλιοπαρουσιάσεις, σινεμά, θέατρο, εξόδους με το παιδί; Εννοείται ότι έχουνε!

Θέτε να ενημερωθείτε από παιδίατρο, ψυχολόγο, παιδοψυχολόγο, διατροφολόγο, λάιφ κόατς, σύμβουλο θηλασμού, για κάτι που σας απασχολεί! Είστε στο σωστό μέρος!

Θέτε να μάθετε τα της επικαιρότητας και τα των δικαιωμάτων σας; Στέι τουντ!

Θέτε βιωματικά άρθρα, πώς να φροντίσεις τον εαυτό σου, ναι εσύ, που σερβίρεις από άδειο κιούπι; Κάνε κλικ στο λινκ το σάιτ!

Θέτε να παίξουμε; Ιδέες για παιχνίδι με το βρέφος, το νήπιο, το προεφηβάκι, το εφηβάκι; Τι θέτε; Συνταγές, εκτυπώσιμα, νέες κυκλοφορίες, συνεντεύξεις, χιούμορ; Γκιβαγουέις;

Απ’ όλα έχουνε και πορτοκαλάδα από πορτοκάλια και του πουλιού το γάλα που έλεγε και μια διαφήμιση που μεγαλώσαμε εμείς οι μπούμερς!

Θα κλείσω με αυτό που γράφει το σάιτ στο αζμπέτε του:

«It is easier to build strong children than to repair broken men! |

Όου γες. Ε βέρι τρου στόρι!

About Author

Μοιραστείτε το :