Κυκλοφορώ και αρθρογραφώ,  Σκέφτομαι και γράφω

Δάγκωμα του κάτω χείλους: κάλεσμα και πρόκληση!

Μοιραστείτε το :

photo_9746_850563

Το σεξ είναι πάνω απ’ όλα ένα απολαυστικό παιχνίδι με κανόνες που θέτουν οι συμμετέχοντες κι έχει σαν τελικό στόχο την ηδονή. Κερδίζει όποιος φτάσει στο τέρμα και πετύχει τον στόχο, ιδανικά κι οι δύο.

Το παιχνίδι ξεκινάει πριν τη πράξη αυτή καθαυτή. Κι οι δύο παίκτες χρησιμοποιούν κινήσεις ως όπλα για να ρίξουν τον αντίπαλο. Υπάρχουν κι ορισμένες που με το καλημέρα σας, στο στάδιο του φλερτ ακόμη, αναστατώνουν, τρελαίνουν και βγάζουν νοκ άουτ τον άλλον.

Η κίνηση δαγκώματος του κάτω χείλους, είναι μία από αυτές. Είτε το κάνεις να φανεί αυθόρμητα αθώα, ειδικά αν συνοδεύεται από κοκκίνισμα μαγούλων και χαμήλωμα ματιών, είτε με ξεκάθαρο υπονοούμενο, αν συνοδεύεται από πονηρό, επίμονο κάρφωμα με τα μάτια, υψηλής έντασης στη κλίμακα Ρίχτερ, είναι κίνηση που θεωρείται ακαταμάχητη.

Κανείς δε μένει ασυγκίνητος στην εικόνα μιας γυναίκας που δαγκώνει τα χείλη της, ειδικά αν είναι ζουμερά και κόκκινα, σκανδαλίζουν χωρίς πολλή προσπάθεια. Είναι τρομερά αισθησιακή κίνηση, ανάβει φωτιές κι εξάπτει τη φαντασία του παρτενέρ που υποψιάζεται -κι ορθώς κάνει-  ότι θα ακολουθήσει ερωτικός σεισμός κι άγριο πάθος στο κρεβάτι. Εκεί που δε χωράνε ντροπές και δισταγμοί. Με αυτήν την κίνηση, δείχνεις αποφασισμένος να περάσεις καλά, να τα δώσεις όλα και διεκδικήσεις την ηδονή.

Πριν το δάγκωμα, μπορεί να έχει προηγηθεί και γλείψιμο των χειλιών, το οποίο συνδυαστικά με έντονο eye contact, όχι μόνο δεν επιτρέπει στον άλλον να τραβήξει το βλέμμα του από πάνω σου, αλλά κυριολεκτικά τον τρελαίνει.

Προκαλείς και λες ξεκάθαρα με τη γλώσσα του σώματος ότι σε ελκύει, τον ποθείς, τον θέλεις «εδώ και τώρα» κι αυτός έχει αρχίσει ήδη να σε κάνει δική του με τη σκέψη του. Όλες οι στάσεις του κάμα σούτρα κάνουν ήδη παρέλαση στα μυαλά σας με εσάς πρωταγωνιστές. Θα τον δεις να ανταποδίδει το έντονο βλέμμα στα μάτια σου, που θα κατηφορίζει και θα εξερευνά το σώμα σου -γδύσιμο με τα μάτια, που λένε.

Όταν προηγηθεί τέτοιο ξεκάθαρο κάλεσμα σε σεξουαλικό ραντεβού, δύσκολα να σου αντισταθεί ο άλλος και σε χρόνο dt θα βρεθούν τα δύο γυμνά κορμιά σας να χορεύουν αγκαλιά ρυθμικά και να γίνονται ένα, συνοδευόμενα απ’ τις καυτές ανάσες σας.

Το πιο πιθανό είναι ότι δε θα προλάβετε καν να βρεθείτε μόνοι σας σε εντελώς πριβέ χώρο. Ασυγκράτητοι θα ξεκινήσετε με το ρίσκο να σας πάρουν χαμπάρι, αλλά δεν μπορεί να σας απασχολήσει τώρα αυτό. Άσε που είναι κι αφροδισιακό σαν σκέψη. Παίζει λοιπόν να υπάρχει κόσμος στα άλλα δωμάτια ή σε κοντινή απόσταση ή να μην είστε καν σπίτι και προσπαθώντας να μην ακούγονται τα βογκητά κι οι κραυγές του πάθους που προκαλούνται απ’ την τόση ηδονή, να δαγκώνεσαι πάλι, για να μην ακουστείς.

Η φαντασία έχει παίξει ήδη τον ρόλο της στο προκαταρκτικό παιχνίδι, κοντεύεις να του προκαλέσεις οργασμό στο μυαλό, ένα απ’ τα δύο βασικά όργανα για εγγυημένη κορύφωση. Γι΄αυτό είναι τόσο σημαντικές οι φαντασιώσεις, που όχι μόνο φουντώνουν την έλξη, αλλά απογειώνουν το σεξ.

Το μυαλό του ερεθισμένο δουλεύει με φουλ μηχανές κι αυτό είναι μεταδοτικό. Σε κάνει κι εσένα να γουστάρεις ακόμα πιο πολύ, σου οξύνει τις αισθήσεις σου κι όλα μαζί μπλέκονται σε ένα όργιο απόλαυσης.

Είσαι έτοιμη να τελειώσεις, αλλά δε θες να κρατήσει μόνο τόσο. Κλείνεις τα μάτια και ξαναδαγκώνεις τα χείλη σου, αυτή τη φορά για να σε συγκρατήσεις, να καθυστερήσεις την κορύφωση. Προσπαθείς να ανακτήσεις τον έλεγχο και –γιατί όχι– να νιώσεις και λίγο πόνο. Λίγος πόνος πάντα προσδίδει πόντους στην απόλαυση. No pain, no gain.

Στο τέλος πια, την ώρα που δεν κρατιέσαι άλλο, τη στιγμή της κορύφωσης, τον κοιτάζεις βαθιά μέσα στα μάτια δαγκώνοντας πάλι τα χείλη σου ενώ αναστενάζεις από ηδονή.

Γιατί το δάγκωμα του κάτω χείλους, γίνεται αυτόματα, ασυναίσθητα κι είναι καθαρή ερωτική, σεξουαλική κίνηση, σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεται. Την ίδια κίνηση θα κάνεις και τις επόμενες μέρες που θα σκέφτεσαι τις καυτές στιγμές που μοιραστήκατε. Θα κλείνεις τα μάτια, θα αναπολείς το σκηνικό και θα δαγκώνεις το κάτω χειλάκι σου.

—-

Πρώτη δημοσίευση στο pillowfights.gr

About Author

Μοιραστείτε το :