...φτιάχνει,  Τα παιδία...

Γιορτή πατέρα 2017!

Μοιραστείτε το :

Σήμερα είναι η γιορτή του πατέρα, η οποία κερδίζει έδαφος χρόνο με τον χρόνο. Από κει που δεν την ήξερε κανείς, ούτε οι ίδιοι οι πατεράδες, τώρα λίγο – πολύ όλοι την έχουμε στο μυαλό μας, τους ευχόμαστε, παίρνουν δωράκια και τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από την αντίστοιχη γιορτή της μητέρας!

Φυσικά κι εμείς ετοιμάσαμε το κάτι τις μας. Κοιτάξαμε το κουτί που φυλάμε τα διάφορα της χειροτεχνίας και αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βιβλιαράκι, με αποκλειστική εικονογράφηση του φουντουκιού. Η ιστορία αφορά στο πώς ο Φουντοκομπαμπάς, έγινε… μπαμπάς.

Όχι την διαδικασία αυτή καθ΄ αυτή, άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός 😛 , αλλά την απλή βερσιόν, αγόρι γνωρίζει κορίτσι, αγαπιούνται, κάνουν μωρό, γίνονται γονείς, κάνοντας φόκους στον μπαμπά.

 

Υλικά:

  • Χαρτόνια
  • Ψαλίδι
  • Κόλλα / πιστόλι σιλικόνης
  • μαρκαδόροι

 

Εκτέλεση

Βήμα 1ο

Κόβουμε τα χαρτόνια μας σε παραλληλόγραμμο σχήμα για να κάνουμε τις σελίδες. Το πρώτο χαρτόνι που θα κόψουμε θα είναι μεγαλύτερο γιατί μέσα σε αυτό θα κολλήσουμε τα μικρότερα παραλληλόγραμμα/σελίδες

Βήμα 2ο

Τσακίζουμε λίγο τις άκρες των χαρτονιών/ σελίδων για να κολληθούν εύκολα μέσα στο χαρτόνι που εκτελεί και χρέη εξώφυλλου

Βήμα 3ο

Γράφουμε την ιστορία μας και ζωγραφίζουμε αυτά που περιγράφουμε

 

 

Βήμα 4ο

Δεν έχει, το βιβλιαράκι μας είναι έτοιμο!

ΥΓ1: Μαμά, εσένα σε έκανα πιο μεγάλη στη ζωγραφιά γιατί εσύ είσαι 38 χρονών και ο μπαμπάς 36!

ΥΓ 2: Μαμά, σου έκανα μικρό κεφάλι, δε χωράει πολλά, θα σου κάνω το χαμόγελο από κάτω, στο σώμα.

About Author

Μοιραστείτε το :