Παιδικά βιβλία

Έξι νέα βιβλία και ιδέες για δώρα από τις Εκδόσεις Ψυχογιός (ηλικίες 3+)

Μοιραστείτε το :

Να προτείνω -εν τάχει- μερικά βιβλία -κι ένα παιχνίδι- από Εκδόσεις Ψυχογιός να σας προλάβω για τα πασχαλινά δώρα σε βαφτιστήρια και όχι μόνο;

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία, θέλετε γνώσης; Συναισθημάτων; Κλασσικών και εικονογραφημένων με αναδυόμενα παράθυρα; Με αστέρια, πλανήτες, γαλαξίες; Απ όλα έχει η ανάρτηση! Κι αν διαλέξετε κάποιο από τα παιχνίδια τους, βάλτε κι ένα βιβλίο στο πακέτο!

Εξέλιξη

Πριν από 4 δισεκατομμύρια χρόνια, παιδιά, η γη ήταν πολύ διαφορετική από αυτό που είναι σήμερα. Εξελίχθηκε από τότε κι εκείνη και εμείς! Μάθετε τα πάντα όλα!

Πάνω από 50 κινούμενα μέρη που τραβάνε το ενδιαφέρον των παιδιών που θέλουν να ανακαλύψουν και αποκαλύψουν τι κρύβεται πίσω από το «παραθυράκι»!

Αγάπη είναι

Τόσο γλυκό, τόσο τρυφερό. Αγάπη είναι όλα αυτά που γράφει μέσα η Λαγουδίνα. Όλα του δε πόιντ! Όπως, πχ, όταν πέφτεις να είναι κάποιος εκεί να σε πιάνει και να μην την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια σαν… λαγός!

Πολύχρωμα δαχτυλάκια: Το αγρόκτημα

Η μικρή μου το λάτρεψε, σας το δείχνω και σε επόμενη φωτογραφία. Βουτάμε δαχτυλάκια στη μπογιά του βιβλίου και ολοκληρώνουμε τα ζωάκια, τους λαχανόκηπους, τα διάφορα που έχει ένα αγρόκτημα! Τα χρώμα δεν είναι ανεξίτηλο, φεύγει με λίγο νερό! Σημαντικό!

Η Χιονάτη (με αναδιπλούμενες εικόνες)

Η γνωστή ιστορία με το μήλο και τους 7 νάνους αλλά έχει το κάτι τις το διαφορετικό! Σηκώνονται οι σελίδες και εγώ προσωπικά είμαι πολύ φαν σε αυτά τα βιβλία, γιατί μου κάνουν κάτι σε θεατρικό! Και η κόρη μου συμφωνεί μαζί μου, βεβαίως βεβαίως!

Lego City, το εργοτάξιο

Πήγα να γράψω τα αγοράκια θα ξετρελαθούν αλλά μακριά από εμάς τα στερεότυπα! Για κοριτσάκια και αγοράκια που αγαπάνε τα Lego! Τα δαχτυλάκια μπαίνουν στις διάφορες υποδοχές των σελίδων και κουνάνε

Μαθαίνω για το διάστημα & Μαθαίνω για το ανθρώπινο σώμα

Πάνω από εκατό… αυτοκόλλητα!!! Ουάου; Και μάλιστα φωσφοριζέ. Όλοι τρελαινόμαστε για αυτοκόλλητα, σωστά; Σε συνδυασμό με γνώση ό,τι καλύτερο!

Για, να κολλήσουμε αυτοκόλλητα στους γαλαξίες και να μάθουμε πληροφορίες για τους πλανήτες, τα διαστημικά ταξίδια, την αγώνα κούρσας των χωρών ποια θα πατήσει πρώτη το φεγγάρι

Επίσης, από τι είμαστε φτιαγμένοι; Πώς λειτουργεί το σώμα μας; Όλα θα τα μάθουμε!

Τα δύο βιβλία έχουν κι έξυπνες δραστηριότητες, πέρα από τα φωσφοριζέ αυτοκόλλητα, κι απίθανα κουίζ! Γνώση ιν ε φαν γουέι!

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός εκτός από βιβλία, ως γνωστόν έχουν και παιχνίδια! Βιβλιοπαιχνίδια, παζλ, κορυφαίες πασίγνωστες μάρκες & βραβευμένα παιχνίδια! Η μικρή μου λάτρεψε την κουκλίτσα Angel High , τα χρωματιστά μαλλιά της και όλα τα αξεσουάρ που είχε μκκέσα η συσκευασία! Το εντυπωσιακό κοκαλάκι μαλλιών σε σχήμα φτερών, θα της το «κλέψω» για μένα!

Θα βάλω και το λινκ από το σάιτ των Εκδόσεων που οδηγεί στη δυνατότητα αγοράς ηλεκτρονικής δωροκάρτας ! Εμένα θα μου άρεσε πολύ ένα τέτοιο δώρο! Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε αξία από 10€ έως και 500€ και ο δωροκαρτοδέκτης μπορεί να την εξαργυρώσει σε βιβλία, e-books και παιχνίδια μέσα σε 9 μήνες, αν και προσωπικά, θα την εξαργύρωνα την επόμενη μέρα! Ή έχουμε αυτοσυγκράτηση ή δεν έχουμε!

About Author

Μοιραστείτε το :