Παιδικά βιβλία

Πιτσιμπουίνοι: Εξαφάνιση στο Πίτσι Πίτσου! -Εκδόσεις Ίκαρος

Μοιραστείτε το :

Θυμάστε την εξαφάνιση στη λίμνη λαμπίκο στο νησί των Πιτσιμπουίνων; Του πιο ασφαλούς αλλά μυστήριου νησιού στον κόσμο; Που είχε μείνει χωρίς νερό; Αυτήν!

Τότε ο Μικρός Μπλε, σαν καλός ντετέκτιβ με τη βοήθεια της κολλητής φίλης του Αντελί, είχε βρει τι είχε συμβεί.

Πιτσιντρίιιιιν!! Το ξυπνητήρι χτυπάει κι ένα νέο μυστήριο χρειάζεται την εξιχνίασή του! Ο Μακαρόνης έχει εξαφανιστεί μετά από τον τσακωμό του με τη Μυστήρια Τζεντού στο προαύλιο του σχολείου. Η τελευταία κουβέντα που αντάλαξαν ήταν βαριά: “την πιτσάντα σου και σε άλλη παραλία”!

Πού βρίσκεται τώρα ο Μακαρόνης; Εξαφανίστηκε κι η Μυστήρια Τζεντού; Ποιος έγραψε τα σημειώματα με τους γρίφους; Γιατί πρέπει να πάρουν γλιστερό μαγιό και να πάνε στο βουνό; Τι είναι το πιτσιγκουνέρος; Ο μπαλαλαικός; Πόσο νόστιμη είναι η πιτσικολάδα;

Το μυστήριο θέλει θάρρος για να λυθεί! Κι είναι ένα μυστήριο μυστηριότατο, για παιδάκια από τριών ετών κι άνω! Θα καταφέρει να βρει την άκρη ο Μικρός Μπλε, ο μοναδικός ντετέκτιβ του νησιού Πίτσι Πίτσου;

Το καινούριο παιδικό βιβλίο της Ευτυχίας Γιαννάκη σε εικονογράφηση της Σοφίας Τουλιάτου είναι απολαυστικό και διασκεδαστικό! Και πώς να μην είναι αφού διαθέτει μεγάλες δόσεις χιούμορ, ωραιότατη πένα και πινέλα ζωγραφικής;

Είμαστε μεγάλοι φαν των Πιτσιμπουίνων στο φουντουκόσπιτο και περιμένουμε την επόμενη ιστορία μυστηρίου από την ταλαντούχα Συγγραφέα με λαχτάρα!

Το βρίσκετε στα βιβλιοπωλεία αλλά μπορείτε να το παραγγείλετε κι εδώ!

Από το οπισθόφυλλο:

Το Πίτσι Πίτσου, το νησί των Πιτσιμπουίνων είναι το πιο ασφαλές, αλλά και το πιο μυστήριο νησί στον κόσμο.

Μια διπλή εξαφάνιση θα αναστατώσει το Πίτσι Πίτσου και θα οδηγήσει τον Μικρό Μπλε, τον μοναδικό ντετέκτιβ του νησιού, και την παρέα του σε μια περιπέτεια γεμάτη εκπλήξεις, μυστήρια μηνύματα και απρόσμενες γλίστρες!

Σύντομα τα Πιτσιμπουίνια θα διαπιστώσουν ότι σε αυτή την ιστορία τίποτα δεν είναι τυχαίο και ότι το μυστήριο, για να λυθεί, απαιτεί ικανότητες που δεν φαντάζονται ότι έχουν.

About Author

Μοιραστείτε το :