Κυκλοφορώ και αρθρογραφώ

Βάλε έναν Ζυγό στη ζωή σου

Μοιραστείτε το :

Ζυγοί όλου του κόσμου ενωθείτε! Ήρθε η στιγμή να ευλογήσουμε τα γένια μας! Όσοι ανήκουμε σε αυτό το υπέροχο ζώδιο της αρμονίας, της ισορροπίας, της ομορφιάς, έχουμε την τιμητική μας!

Είναι η αύρα του ζωδίου που κάνει άραγε ένα Ζυγό τόσο ελκυστικό; Αυτή η έμφυτη κομψότητα, το στιλ και σεξ απίλ που έχει; Η ευγένεια και το τακτ, να μη θέλει ποτέ να φέρνει κάποιον σε δύσκολη θέση;

Κάτι από τα παραπάνω ή και όλα μαζί, το σίγουρο είναι ότι ο Ζυγός είναι περιζήτητος στις σχέσεις του και τις φιλικές και τις ερωτικές. Όντας πολύ επικοινωνιακός και μην αντέχοντας τη μοναξιά, έχει γύρω του πολύ κόσμο γενικώς, αλλά διατηρεί και μακροχρόνιες ουσιαστικές σχέσεις, ειδικώς.

Είναι γοητευτικός, συνεργάσιμος, ήρεμος, καλοπροαίρετος, ευχάριστος και έμπιστος και γι’ αυτό έλκει με ευκολία αυτούς που επιθυμεί.

Τα πάει καλά με τους περισσότερους ανθρώπους, μπορεί να βρει με ευκολία κάποιο κοινό σημείο επαφής και είναι η ψυχή της παρέας ακόμη και όταν ο ίδιος δεν είναι καλά. Του αρέσει να κάνει τον κόσμο να χαμογελάει, να αισθάνεται όμορφα. Την κυνηγάει την θετική ενέργεια ο Ζυγός, την εκπέμπει, την αποζητάει στον περίγυρο του.

Δε θέλει να συναναστρέφεται με ξινούς ανθρώπους, τον χαλάει και γι’ αυτό τους αποφεύγει όσο μπορεί, προσπερνάει. Δεν του αρέσουν οι εντάσεις, οι τσακωμοί και οι διαπληκτισμοί. Συνήθως λειτουργεί σαν πυροσβεστήρας στους ανθρώπους που έχουν πάρει φωτιά από θυμό, προσπαθεί να βρεθεί μια λύση, μεσολαβεί να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους. Το άδικο δεν το αντέχει, παθιασμένος λάτρης της δικαιοσύνης επεμβαίνει προς αποκατάσταση της, ακόμη κι όταν δεν τον αφορά άμεσα.

Η ευαισθησία του είναι βασικό χαρακτηριστικό του, το οποίο ενίοτε του δυσκολεύει  τη ζωή, όμως το αγαπάει και δε θέλει να αλλάξει. Γιατί είναι άνθρωπος πάνω απ’ όλα κι οι άνθρωποι δεν κοιτάνε μόνο την πάρτη τους. Δεν μπορεί καθόλου τους υπερόπτες, τους αγενείς, τους ασεβείς.

Και δημιουργικός είναι, βεβαίως, δεν μπορεί τη στασιμότητα και την αδράνεια γιατί βαριέται. Θα κάνει κάποια ενασχόληση καλλιτεχνικής συνήθως φύσεως, χορό, κατασκευή, γραφή. Α, λατρεύει να γράφει και να εκφράζεται. Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει ένα ζυγό ότι δεν του έδωσε να καταλάβει πώς αισθάνεται, τι επιθυμεί, τι έχει στο μυαλό του. Ανοιχτό βιβλίο κι εύκολο στην ανάγνωση ακόμα και για εκείνους που συλλαβίζουν.

Ναι, είναι και αναποφάσιστος, γιατί να το κρύψει άλλωστε. Πιο πολύ εκείνον ταλαιπωρεί και λιγότερο τους γύρω του, Όταν όμως ξέρει τι θέλει, δεν μπορεί να περιμένει. Το θέλει εδώ και τώρα και λειτουργεί παρορμητικά και αυθόρμητα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σκοντάψει, αφού βιάζεται αλλά δεν τον απασχολεί. Θα ξανασηκωθεί και θα τα κάνει καλύτερα την επόμενη φορά.

Το μάθημα του το μαθαίνει, ωστόσο το πάθημα του μπορεί να το ξαναπάθει. Είναι όμως επιλογή του να το επαναλάβει. Τη δεύτερη φορά εν γνώσει του κάνει ό,τι κάνει.

Του αρέσει να φροντίζει την εμφάνιση του, να είναι προσεγμένη, να προσέχουν οι γύρω του τον εαυτό τους. Αυτό κάποιοι μπορούν να το παρεξηγήσουν και να τον θεωρήσουν επιφανειακό, ενώ δεν είναι τίποτα παραπάνω από σεβασμό στον εαυτό του.

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα και αν τον κάνεις να νιώσει ότι είναι ελεύθερος μέσα στη σχέση του, ότι δεν υπάρχει καταπίεση αλλά ηρεμία και αρμονία, τον έχεις κερδίσει. Είναι «σχεσάκιας» και μπορεί να κάνει παπάδες όταν έχει κάποιον στο πλάι του. Απογειώνεται, όταν νιώθει σίγουρος και ασφαλής. Ο έρωτας γι’ αυτόν είναι κινητήριος δύναμη. Αν είναι ευχαριστημένος σε αυτόν τον τομέα, η έμπνευση και η διάθεση του για δημιουργία χτυπάνε κόκκινα. Φοράει «κόκκινα γυαλιά και όλα γύρω σινεμά τα βλέπει».

Όποιος ζωδιακά είναι παιδί της Αφροδίτης, θα ‘χει αναγνωρίσει σίγουρα τον εαυτό του στο άρθρο και όποιος έχει σχέση με κάποιον Ζυγό μπορεί να επιβεβαιώσει τα παραπάνω.

Χρόνια πολλά Ζυγοί!

 

About Author

Μοιραστείτε το :