Σειρές

Wednesday Addams,δεν περίμενα ότι θα μου αρέσεις τόσο!

Μοιραστείτε το :

Η Wednesday Addams της γνωστής οικογενείας είναι μια αποκάλυψη! Είδα όλα τα επεισόδια της μίας και μοναδικής σεζόν, το ένα μετά το άλλο!

Δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα Φαν της συγκεκριμένης οικογενείας, με το πετ χέρι –πράγμα και γενικά αυτό το goth /emo στιλ, μακάβρια αστειάκια, ιτ γουόζ νέβερ μάι θινγκ!

Ξεκίνησα να τη βλέπω όταν σε διαφήμιση του Νέτφλιξ ο γιος μου είπε ότι «αυτό το κορίτσι μοιάζει στην κόρη της νονάς” και κόλλησα!

Για τα πρακτικά, να πω ότι πράγματι  η Jenna Ortega στον ρόλο της 16χρονης Wednesday είναι η σωσίας της! Μιλάμε για τρελή ομοιότητα!

Κατά δεύτερον, με κέρδισε από το πρώτο επεισόδιο, μου θύμισε και λίγο Χάρι Πότερ προς τα τελευταία τα πιο «σκοτεινά» επεισόδια! Σκηνοθετεί ο Τιμ Μπάρτον, οπότε λίγο πολύ έχετε πιάσει την αισθητική!

Η υπόθεση: Στα κανονικά σχολεία που πηγαίνουν οι κανονικοί άνθρωποι η Γουένσντει είναι το λιγότερο διαφορετική. Όταν κάποιοι κάνουν μπούλινγκ στον αδερφό της, τους ρίχνει πιράνχας στη πισίνα. Οπότε λόγω της αποβολής της από το σχολείο ναι της κατηγορίας για απόπειρα φόνου, οι γονείς της την στέλνουν στην Ακαδημία Nevermore, που είχαν φοιτήσει και οι ίδιοι.

Κάπου εδώ να πούμε ότι τη μητέρα της υποδύεται η Catherine Zeta-Jones και τον πατέρα της ο Luis Guzmán, αλλά δεν έχει καμία σημασία, τους βλέπουμε ελάχιστα.

 Το συγκεκριμένο σχολείο έχει μαθητές παιδιά λυκανθρώπων, Σειρήνων, βαμπίρ. Η πιο «κανονική» κι ανθρώπινη από όλους είναι η Wednesday. Φυσικά θα προσπαθήσει να το σκάσει με τη βοήθεια του «πράγματος», ξέρετε ποιο λέω, το κομμένο χέρι -pet αλλά μία σειρά από μυστήριους φόνους θα της προκαλέσει το ενδιαφέρον και θα αποφασίσει να μείνει. Ίσως σε αυτό να έβαλε το λιθαράκι του κι ένα αγόρι! 

Να πω ότι η διευθύντρια της Ακαδημίας είναι η Μπριέν οφ Ταρθ του Γκέιμ οφ θρόονς που την είδαμε και πρόσφατα να παίζει τον Διάβολο στο Σάντμαν!

Επίσης να πω ότι καθηγήτρια στην Ακαδημία είναι η Κριστίνα Ρίτσι που έγινε γνωστή σε όλους τους συνομήλικους μου παίζοντας την… Wednesday!

Τέλος, να πω, ότι η σκηνή του χορού της Wednesday θα περάσει στο πάνθεον του Πaλπ Φίκτιον 

Το τρέιλερ: 

Μοιραστείτε το :