Αγαπητό μου ημερολόγιο,  Σκέφτομαι και γράφω

Βραχιόλια με το κιλό!

Μοιραστείτε το :

Σερφάροντας στον απέραντο ωκεανό του ίντερνετ, πέτυχα διαφήμιση μαγαζιού που είχε έκπτωση στα προϊόντα του, και μια και τα προϊόντα του ήταν βραχιολάκια, κολιεδάκια και τέτοια τζιτζιμπρίτζια που έχω αδυναμία, κάθισα να τα χαζέψω. Χαζεύοντας λοιπόν, πέφτω πάνω σε κάτι βραχιολάκια που με μια γενναία έκπτωση, της τάξης του 60%, κόστιζαν μόνο 10 ευρώ το ένα!

Κουφάθηκα!

Ξέρω ότι υπάρχουν αποκλίσεις στις τιμές από μαγαζί σε μαγαζί για το ίδιο προϊόν, αλλά τόσο μεγάλες αποκλίσεις, δεν το περίμενα!

Είμαι και τεμπελάκος, δεν κάνω γενικά έρευνα αγοράς, δεν πολυψωνίζω κιόλας, οπότε αν βρω κάτι που μ’αρεσει σε λογική τιμή, το παίρνω εκείνη τη στιγμή, από κει που το βρήκα, χωρίς να αναρωτηθώ αν  πουλάνε το ίδιο φθηνότερα κάπου αλλού.

Πάντως ότι κάποια μαγαζιά βγάζουν τέτοιο εξωφρενικό ποσοστό κέρδους, δεν το φανταζόμουν!

Για τα βραχιολάκια λοιπόν που ανέφερα προηγουμένως, που με την έκπτωση κόστιζαν 10 ευρώ το ένα, έχω να πω τα εξής:

Υπάρχει ένα site, το aliexpress, στο οποίο είχα αγοράσει 10 τέτοια ΟΛΟΙΔΙΑ δερμάτινα βραχιολάκια με σύμβολα, με 4,5 ευρώ.

Επαναλαμβάνω 10 ΙΔΙΑ βραχιολάκια με τέσσερα κόμμα πενήντα (ολογράφως) ευρώ, όλα μαζί. Τα μοίρασα στις φίλες μου -sorry κορίτσια,αν νομίζατε ότι ήταν ακριβότερα! :Ρ- και κρατησα και για μένα!

Να τα:

IMG_20160509_194607

image-4bd58044fa1344b620a280e4b694e5f9727e5c394fe8c4cd1873dfa65a38c6b1-V

Αν τα είχα βρεί σε εκείνο το μαγαζί, πάλι θα μου είχαν τραβήξει τη προσοχή, αν και δεν ξέρω αν θα έδινα 10 ευρώ και μάλιστα με την έκπτωση για ένα τέτοιου είδους βραχιολάκι.

Το aliexpress, είναι κάτι σαν κινέζικο ebay, έτσι το αντιλαμβάνομαι εγω τουλάχιστον, και μπορείς να βρεις εκεί άπειρα προϊόντα! Έχει από ηλεκτρονικά, κινητά, τάμπλετς κλπ, μέχρι ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ.

Αυτός που είχε το ελληνικό κατάστημα, θα είχε αγοράσει κανά κιλό τέτοια βραχιόλια!

Γενικώς, τα πιο πολλά προϊοντα, ανεξάρτητα από που τα αγοράζεις -δεν αναφέρομαι στα ακριβά και τα φιρμάτα- κατασκευάζονται στη Κίνα, ό,τι και να γράφει το ταμπελάκι τους!

Εν τω μεταξύ, τώρα μαθαίνω να κάνω συναλλαγές μέσω internet -σας βλέπω που με κοροϊδεύετε!- και ως καινούρια στις αγορές, πότε δεν ψωνίζω ακριβά,  αφενός γιατί δεν έχω χρήματα και αφετέρου, αν δεν έρθουν ποτέ  ή έρθουν ελαττωματικά, μη στενοχωρηθώ!

Τη φορά που σερφάροντας έπεσε το μάτι μου τυχαία στο aliexpress,   αγόρασα και τα βραχιολάκια που σας είπα προηγουμένως, συν ένα ενδιαφέρον πουκαμισάκι, που μου τράβηξε την προσοχή.

Όλα ήρθαν μέσα σε περίπου 20 μέρες και χάρηκα πολύ! Γενικά, τέτοιες, τσαχπινιές μου φτιάχνουν το κέφι!

Αν ψωνίσετε από κει, να τσεκάρετε το  σύστημα των αξιολογήσεων, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ως προς τους αξιόπιστους πωλητές.

Εννοείται οτι επιλέγουμε προϊόντα με καλές κριτικές και τσεκάρουμε ότι έχει free shipping!

About Author

Μοιραστείτε το :