Αγαπητό μου ημερολόγιο,  Σκέφτομαι και γράφω

Χρόνια Πολλά Μαμά!

Μοιραστείτε το :

Χρόνια πολλά μαμά μου! Να ‘σαι γερή, χαρούμενη και να χαίρεσαι και τα 3 σου παιδάκια!

Γιορτή της μητέρας σήμερα!

Γιορτάζω και εγώ! Με έκανε να γιορτάζω ενα πανέξυπνο,πανέμορφο,πανφανταστικό φουντουκάκι! Ναι – ναι, σας βλέπω που λέτε ότι είμαι κουκουβάγια και τα σχετικά, αλλά αφού είναι τέτοιο το παιδί μου, να μη το πω?Θα το πω και θα το φωνάξω!

Τέτοιο δώρο δεν το περίμενα στη ζωή μου! Τέτοιον έρωτα και τέτοια λατρεία,με το καλημέρα σας, απο το πρώτο δευτερόλεπτο! Κανείς δεν μου το είχε, ούτε εγώ η ίδια, ότι θα γινόμουν μαμά, -απο τα πάρτυ -τα ποτά-τα ξενύχτια – τα γιούχου -τα ‘εγώ παιδί; μα παιδί είμαι εγώ’ κλπ-, σαν να ήμουν έτοιμη απο πάντα!

Ο γιός μου λοιπόν, μου φέρε λουλούδια, μου ζωγραφίσε, μου έκανε και χειροτεχνία στο σχολείο

IMG_20160507_185341 IMG_20160508_151924

και εγώ  ετοίμασα μια μακαρονάδα με κιμά (είμαστε μακαρονάδες,τι να κάνουμε) να φάμε έξω στο μπαλκονάκι μας, γιορτινά γιορτινά!

IMG_20160508_140752

Σας αφήνω με την τελευταία ατακα του, μόλις την είπε, είναι ζεστή ζεστή απο το φούρνο! Έχω ανοίξει τη σελίδα του ιντερνετ σε ένα λάπτοπ του φουντουκομπαμπά,και την εχω κατεβάσει κάτω κάτω για να γράψω αυτό το κείμενο. Μετά, ήθελα να ξαναανεβάσω τη σελίδα του ιντερνετ,σε αυτό που διάβαζα προηγουμένως, αλλα δεν έβλεπα τη συντόμευση. Αναρωτιέμαι λοιπόν δυνατά: “μα που στο καλό πήγε ρε φουντουκι?” και μου απαντάει “εδώ στο έψιλον είναι ρε μαμά!” (το σήμα του internet explorer)!

Αν λένε τέτοια και άλλα 3σιμισίχρονα δεν το ξέρω, εγώ πάντως, πιστεύω οτι έχω έναν Αινστάιν στο σπίτι μου!

Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλες τις μανούλες, να σας χαίρονται τα παιδάκια σας και να τα χαίρεστε και εσείς, να τα βλέπετε να προχωράνε στη ζωή τους και να είναι ευτυχισμένα!

About Author

Μοιραστείτε το :