Παιδικά βιβλία

…Κι αν πέσεις, θα σε πιάσω – Εκδόσεις Βιβλιοσκόπιο

Μοιραστείτε το :

Το λάτρεψα! ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ!

Απευθύνεται σε μικρές ηλικίες, σαν της κόρης μου που είναι τριών ετών, αλλά θα αγγίξει κι εσένα «μεγάλε» γονιέ που θα το διαβάσεις.

Γιατί κι εσύ θα έχεις νιώσει κάποια στιγμή την ανάγκη να σε προστατέψει κάποιος, να σε βοηθήσει, να σου απλώσει το χέρι και να σου πει «εγώ, είμαι εδώ για σένα».

Οι γονείς, by default,  που θα έλεγε κι ο Βρετανός συγγραφέας του υπέροχου αυτού βιβλίου Mark Sperring, αγαπάνε και προστατεύουν τα παιδιά τους. Κι αυτοί όμως, ανθρώπινο είναι, μπορεί να νιώσουν κάποια στιγμή ότι χρειάζονται κάποιον να τους φροντίσει.

Η ζωή είναι όμορφη σαν τη θάλασσα, αλλά δεν έχει μόνο μπουνάτσες έχει και φουρτούνες. Κι όσο ικανός καπετάνιος της βάρκας σου κι αν είσαι, θα τύχει να χρειαστείς ένα ακόμα ζευγάρι χέρια, από τον σύντροφο, τη φίλη, την αδερφή, τη μαμά σου, από κάποιον που σε αγαπάει και σε νοιάζεται, να μη βουλιάξεις.

Όλοι χρειαζόμαστε κάποιον να μας προστατεύει.- Μικροί Μεγάλοι. Κι ακόμα πιο μεγάλοι! Κι ίσως να μην τον χρειαζόμαστε να κάνει όντως κάτι, αλλά μόνο η παρουσία του κι η γνώση ότι ΑΝ τον χρειαστούμε είναι εκεί, να μας δίνει τη δύναμη που χρειαζόμαστε να τα καταφέρουμε όλα μόνοι μας!

Σύντομο, απλό, λιτό, κατανοητό και πολύ συγκινητικό, το ξεχώρισα αυτό το βιβλίο, μπήκε στα αγαπημένα μου!

Από το οπισθόφυλλο:

Τι κι αν είμαστε μικροί ή μεγάλοι, κοντά ή μακριά, όλοι χρειαζόμαστε κάποιον να μας προστατεύει.

Μια ιστορία για ένα ταξίδι…

Για όποιον έχει αναρωτηθεί: “Εμένα, ποιος θα με προστατεύει;“.
Και για όποιον έχει απαντήσει: “Εγώ“.

Αν το θέλεις στο πρωτότυπο, στα αγγλικά δηλαδή, μπορείς να το ζητήσεις έτσι: I’ll Catch You if You Fall!

Θα το βρεις σε όλα τα βιβλιοπωλεία ή μπορείς να το παραγγείλεις απευθείας από το Βιβλιοσκόπιο www.e-biblioscopio.gr ).

Κάνε κλικ στο παραπάνω linkκαι θα με θυμηθείς! Θα βρεθείς σε ένα παραμυθένιο κόσμο που δε θα ξέρεις ποιο βιβλίο να πρωτοδιαλέξεις!

About Author

Μοιραστείτε το :