Κυκλοφορώ και αρθρογραφώ,  Σκέφτομαι και γράφω

Οι νέες συλλεκτικές φιγούρες της PLAYMOBIL είναι αφιερωμένες στη διαχρονική αξία της ελληνικής οικογένειας

Μοιραστείτε το :

Τα PLAYMOBIL, οι πασίγνωστες μικρές πλαστικές φιγούρες με το χαρακτηριστικό κούρεμα «καπελάκι», απ’ την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν, έγιναν ανάρπαστες από τα παιδιά. Η μεγάλη τους απήχηση οφειλόταν στο ότι με αυτές μπορούσαν να δημιουργήσουν με τη φαντασία τους ολόκληρους κόσμους και να πλάσουν άπειρα σενάρια για παιχνίδι.

Το δημοφιλές αυτό παιχνίδι άρχισε να πωλείται παγκοσμίως το 1975 κι όσα χρόνια κι αν πέρασαν από τότε, όποια φιγούρα κι αν αναπαράστησαν, αυτό που πάντα έμενε ίδιο, ήταν το χαμογελαστό πρόσωπο, ποτέ σκυθρωπό, ποτέ θυμωμένο. Κι αυτό δεν είναι τυχαίο.

Δεν υπάρχουν φιγούρες σχετικές με τη βία, γιατί η εταιρεία επιθυμεί τα παιδιά να μην κάνουν πολεμικά σενάρια. Αντιθέτως, προωθεί την ενσυναίσθηση, την προσφορά και την κινητοποίηση προς βοήθεια, όσων βρίσκονται σε δυσχερή θέση.

Η PLAYMOBIL Hellas έχοντας πάντα ως γνώμονα την αγάπη και την αλληλεγγύη, μέσω του κοινωνικού της προγράμματος PLAYMOBIL play & give, για 6η συνεχή χρονιά προσφέρει χαρά και υποστήριξη σε χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα, που έχουν ανάγκη.

Δίνοντας ένα μέρος των εσόδων της για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, φέτος, παρουσίασε δύο νέες συλλεκτικές φιγούρες, αφιερωμένες στη διαχρονική αξία της ελληνικής οικογένειας.

Οι 2 νέες συλλεκτικές φιγούρες, ο παππούς και η γιαγιά μαζί με τα εγγονάκια τους, μεταφέρουν μηνύματα αγάπης και ουσιαστικής προσφοράς σε μικρούς κι αισθήματα νοσταλγίας σε μεγάλους.

Παράλληλα, γίνονται και οι πρωταγωνιστές του νέου παραμυθιού «Τα μαγικά του παππού και της γιαγιάς», που κυκλοφορεί στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της PLAYMOBIL Hellas και διανέμεται δωρεάν στο PLAYMOBIL FunPark καθώς και σε εκπαιδευτικούς.

Οι φιγούρες PLAYMOBIL play & give κυκλοφορούν σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων κι είναι μια καλή επιλογή για τα χριστουγεννιάτικα δώρα μας.

Πρώτη δημοσίευση στο e-motions.gr

About Author

Μοιραστείτε το :