Κυκλοφορώ και αρθρογραφώ

Σ’ αγαπώ γιατί…

Μοιραστείτε το :

Όταν έχεις βρει αυτόν τον ένα ή τη μία που είναι ο άνθρωπος σου, είσαι πολύ τυχερός.  Μπορεί να ακούγεται «κάπως» αυτό το «ένας» ή η «μία», λίγο αναχρονιστικό κι όμως, όταν τον συναντήσεις θα το καταλάβεις. Είναι ο άνθρωπος που μπορείς  να επικοινωνήσεις μαζί του χωρίς να μιλήσεις, που θα σε καταλάβει με μια ματιά. Εκείνος, που ενώ είστε δύο ξεχωριστές οντότητες βλέπετε και αντιμετωπίζετε τον κόσμο, σαν ένας. Εσείς μαζί και οι υπόλοιποι γύρω σας.  Αυτός ο άνθρωπος που στέκεται  βράχος δίπλα σου και δε σε νοιάζει πια ό,τι στραβό και να τύχει. Γιατί έχεις εκείνον ή εκείνη. Μπορείς να ακουμπήσεις πάνω του, να πάρεις από την ενέργεια του, και αυτό αρκεί.

Δε πα να γκρεμίζεται γύρω σου ο κόσμος; Εκείνος είναι όρθιος; Τότε, όλα καλά θα πάνε. Ας λυσσομανά ο άνεμος έξω κι ας έχει καταιγίδες και αστραπόβροντα. Εσύ έχεις καταφύγιο και νιώθεις προστατευμένος. Είναι η ασπίδα σου και τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σε πληγώσει σοβαρά. Δε θα χρειαστεί να σε σηκώσει αν πέσεις, γιατί δε θα σε αφήσει να πέσεις σε πρώτη φάση.

Σου μίλησε κάποιος άσχημα; Σε υποτίμησαν στη δουλειά; Σε πλήγωσε ένας φίλος; Είχες κάποια αποτυχία; Παλιότερα αυτοί οι λόγοι θα ήταν αρκετοί για να είσαι χάλια για μέρες.

Τώρα, θα πας να του τα πεις κι η στενοχώρια θα εξαφανιστεί στο καπάκι. Όλες οι στενοχώριες έχουν μικρότερη  ισχύ και χρονική διάρκεια. Τις περνάς στο fast forward. Φροντίζει εκείνος – η γι’ αυτό. Γιατί δεν επιτρέπει να υπάρχουν  στο πρόσωπό σου δάκρυα αντί χαμόγελου και άγχος αντί ηρεμίας και γαλήνης.

Θα σε παρηγορήσει, θα σε κάνει να γελάσεις, θα ψάξει να σου βρει λύση, γιατί το πρόβλημά σου είναι και δικό του και γιατί θέλει να πάρει από πάνω σου το μαύρο σύννεφο και τη βροχή και να σου ζωγραφίσει το πολύχρωμο ουράνιο τόξο!

Και θα τα καταφέρει γιατί έχει αυτή τη μαγική ικανότητα, να επιδρά πάνω σου θετικά και να κρατά μακριά τα αρνητικά και τους αρνητικούς, να μη σε φτάνουν, να μη σε αγγίζουν.

Και μόνο η αγκαλιά, που είναι πάντα διαθέσιμη, σφιχτή, η έχουσα θεραπευτικές ιδιότητες, έχει κάνει τη μισή δουλειά.

Σ’ αγαπώ, γιατί εγώ και τα παιδιά μας, είμαστε η νούμερο 1 προτεραιότητά σου

Σ’ αγαπώ, γιατί είσαι πολύ καλός άνθρωπος.

Σ’ αγαπώ, γιατί θαυμάζω το μυαλό σου, που είναι το δυνατό σου σημείο

Σ’ αγαπώ, γιατί μπορώ να στηριχτώ πάνω σου για το οτιδήποτε.

Σ’ αγαπώ, γιατί μπορείς να μαστορέψεις τα πάντα και «if daddy can’ t fix itnobody can”.

Σ’ αγαπώ, γιατί ξέρεις ΚΑΙ να μαγειρεύεις!

Σ’ αγαπώ, γιατί με φροντίζεις, πραγματοποιείς όλες μου τις ανάγκες, χωρίς να το ζητήσω.

Σ’ αγαπώ, γιατί έχεις τα δικά σου χόμπι και ασχολίες και εγώ τις δικές μου, αλλά μιλάμε ο ένας στον άλλο γι’ αυτές και ας μην καταλαβαίνουμε το αντικείμενο.

Σ’ αγαπώ, γιατί μου δίνεις τον χώρο μου και κρατάς τον δικό σου.

Σ’ αγαπώ, γιατί με μαθαίνεις διάφορα.

Σ’ αγαπώ, γιατί με κάνεις καλύτερη, με βοηθάς να εξελιχθώ.

Σ’ αγαπώ, γιατί ποτέ δε φέρνεις τα προβλήματα της δουλειάς μες το σπίτι μας.

Σ’ αγαπώ, γιατί είσαι ο καλύτερος μπαμπάς που θα μπορούσαν να είχαν ποτέ τα παιδιά μας.

Σ’ αγαπώ, γιατί όταν τσαντίζομαι και γίνομαι άδικη, κρατάς τη ψυχραιμία σου, αντί να «φορτώσεις» κι εσύ και να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλο.

Σ’ αγαπώ, γιατί είσαι παιδί και μας κρατάς νέους, ακόμη και όταν φτάσουμε 100 χρονών.

Σ’ αγαπώ, γιατί μου φέρνεις κάθε μέρα σοκολάτες και λιχουδιές που ξέρεις ότι μ’ αρέσουν.

Σ’ αγαπώ, γιατί μαζί σου, εξαρχής ήταν «σαν διακοπές».

Για όλα τα παραπάνω και γι’ άλλα τόσα, σ’ αγαπώ κι είμαι τυχερή που σ’ έχω!❤️

About Author

Μοιραστείτε το :