Κυκλοφορώ και αρθρογραφώ,  Σκέφτομαι και γράφω

Ο σύντροφός μας είναι ο καλύτερος υδραυλικός, ηλεκτρολόγος και τεχνικός!

Μοιραστείτε το :

handymanlogo-360x240

Οι άντρες που το ‘χουν με τα χέρια τους είναι απίστευτα σέξι! Ειδικά, αν τα χέρια τους πιάνουν καλά κι αποτελεσματικά! Μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό, δε μιλάμε για σεξουαλικές καταστάσεις, αν και φυσικά κι εκεί ισχύει το παραπάνω.

Αναφερόμαστε στην έμφυτη ικανότητα κάποιων ανδρών να καταπιάνονται και να φέρνουν εις πέρας διάφορες επιδιορθώσεις και κατασκευές. Αν έχεις τέτοιο σύντροφο, σου είναι περιττή οποιαδήποτε επαγγελματική βοήθεια υδραυλικών, ηλεκτρολόγων και μπογιατζήδων, που αν περίμεναν να ζήσουν από σένα, θα πεινούσαν.

Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να διορθώσει ο καλός σου. Είτε χτύπησε ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σου και χάνεις προς στιγμή τα αρχεία σου και τη γη κάτω απ’ τα πόδια σου, είτε αγόρασες καινούρια φωτιστικά που πρέπει να συνδεθούν με διάφορα καλώδια, κόκκινα, πράσινα, μπλε στο ταβάνι, είτε έφυγε ο σοβάς απ’ τον τοίχο, ο δικός σου προσωπικός Μπομπ ο Μάστορας είναι εκεί να τα κάνει όλα να δουλέψουν στην εντέλεια.

Το να βιδώσει και να συναρμολογήσει το οτιδήποτε δεν το αναφέρω καν, μια και το κάνει και με κλειστά τα μάτια και χωρίς φυσικά να χρειαστεί να ρίξει μια ματιά στις οδηγίες.

Και καλά όταν υπάρχουν τα απαραίτητα εργαλεία. Όλο αυτό ανεβαίνει στις σκάλες εκτίμησης και θαυμασμού σου και φτάνει  ταβάνι, όταν κάνει ευρεσιτεχνίες και βάζει το μυαλό του να σκεφτεί πώς να διορθώσει ή να βελτιώσει μια κατάσταση, χρησιμοποιώντας απλά, καθημερινά αντικείμενα. Ένα πράγμα σαν τον Μαγκάιβερ, τον πρωταγωνιστή της σειράς αμερικάνικης παραγωγής που μεσουρανούσε στις τηλεοράσεις μας τα τέλη του ’80, αρχές του ’90!

Όλες οι γυναίκες τον ερωτεύονταν κι οι άντρες τον θαύμαζαν που απ’ το τίποτα μπορούσε να κάνει τα πάντα κάνοντας εφαρμογή το ρητό «δε θέλει κόπο, θέλει κόλπο».

Εσύ, αν έχεις την τύχη να ‘χεις πετύχει τέτοιο σύντροφο-ελβετικό σουγιά, κάνεις και τα δύο, και θαυμάζεις κι ερωτεύεσαι ακόμη περισσότερο. Οι ικανότητές του σου προκαλούν θαυμασμό κι ο θαυμασμός πυροδοτεί με τη σειρά του τον έρωτα σου. Άλλωστε έρωτας και θαυμασμός πάνε πακέτο, κρατιούνται χέρι-χέρι κι είναι ένα απ’ τα συστατικά μιας πετυχημένης σχέσης.

Όλες αυτές οι δεξιότητές του που τον χαρακτηρίζουν ως δραστήριο, πολυμήχανο κι άρα ακαταμάχητο άντρα σε κάνουν να νιώθεις ότι  μπορείς να μάθεις πολλά από εκείνον. Διευρύνεις παράλληλα και τους δικούς σου ορίζοντες συν ότι η ικανότητα να αντιμετωπίζει με επιτυχία δύσκολες καταστάσεις, σου προσφέρει την αίσθηση της ασφάλειας.

Όσο κι αν μπορείς να τα καταφέρεις μόνη σου, να ξέρεις ν‘ αλλάζεις λάμπες ή να βάφεις έναν τοίχο, δε σνομπάρεις την ασφάλεια που μπορεί να σου προσφέρει εκείνος. Ναι, είσαι δυναμική κι ανεξάρτητη και δεν έχεις ανάγκη κανένα, αλλά το να ‘χεις ένα σύντροφο που γνωρίζεις ότι μπορείς να ακουμπήσεις πάνω του κι ό,τι και να συμβεί εκείνος θα το διορθώσει, είναι στοιχείο παραπάνω από καλοδεχούμενο.

Θαυμασμός, έρωτας κι αυτή η ανεκτίμητη αίσθηση ασφάλειας. Ό,τι κι αν συμβεί, ο κόσμος να σταματήσει να γυρίζει, εκείνος θα βρει ένα τρόπο να τον ξαναβάλει σε σωστή τροχιά. Γιατί το μυαλό του θα εφεύρει τρόπους εκεί που άλλοι θα τα παρατούσαν ή θα ζητούσαν τη βοήθεια του κοινού. Θα κάνει κάποια πατέντα, το μυαλό του θα γεννήσει τη λύση. Δεν το λες και λίγο. Πάρα πολύ αφροδισιακό. Η ευφυΐα είναι το ίδιο σέξι με την ωραία εμφάνιση και παίζει και ρόλο, κάποιο είδος υποσυνείδητης εγγύησης, ότι ο σύντροφος θα αναθρέψει σωστά τα παιδιά του και πιθανά θα τους κληρονομήσει την ευστροφία του.

Επίσης, μην παραβλέπουμε ότι η εικόνα αυτή καθαυτή ενός άντρα να μαστορεύει ή να διορθώνει μια βλάβη είναι άκρως διεγερτική. Πόσες σχέσεις ξέρουμε που ξεκίνησαν με κάποιον που πήγε στο σπίτι μιας γνωστής του να διορθώσει κάτι κι εκείνη ένιωσε ένα –επίσης- κάτι να την ξεσηκώνει. Τόσα σενάρια ερωτικών ταινιών που δείχνουν γυναίκες να ελκύονται από κάποιον που μαστορεύει δεν είναι τυχαία.

Οπότε, αν έχεις βρεις τον μάστορά σου, γενικώς κι ειδικώς, αφέσου στα χέρια του. Δε θα βρεις καλύτερα! «Υπάρχουν χέρια που σαν πέσεις σε σηκώνουν ξανά, σίγουρα θα ‘χεις συναντήσει δύο χέρια σαν κι αυτά»! Locomondo speaking!

Πρώτη δημοσίευση στο pillowfights.gr

Μοιραστείτε το :