Κυκλοφορώ και αρθρογραφώ,  Σκέφτομαι και γράφω

Σχέση με gay χωρίς να το ξέρεις!

Μοιραστείτε το :

photo_9852_850565

Είναι κάποιες σχέσεις που δεν τσουλάνε απ’ την αρχή, αλλά περνάει καιρός μέχρι να το συνειδητοποιήσεις ή απλά ελπίζεις ότι στην πορεία θα φτιάξουν τα πράγματα. Όταν έχεις ερωτευτεί τον άλλο ή έχεις επενδύσει στη σχέση και κάνεις σχέδια για το μέλλον σας, το παλεύεις, θέλεις να την κάνεις να πετύχει.

Υπάρχουν όμως κι σχέσεις που είναι καταδικασμένες να αποτύχουν. Μία από αυτές είναι κι η σχέση ενός straight με ένα gay. Όχι η συνειδητή σχέση, σαν ένα είδος συμφωνίας μεταξύ τους, που είναι win win κατάσταση, αλλά όταν ο ένας απ’ τους δύο δεν το ξέρει.

Μη βιαστείς να πεις ότι τέτοιες σχέσεις δεν υπάρχουν, γιατί να κάνει κάποιος μια τέτοια σχέση ή ότι οι gay φαίνονται. Και τέτοιες σχέσεις υπάρχουν και πολλοί λόγοι υφίστανται που οδηγούν σε μια τέτοια απόφαση κι όχι, δεν κυκλοφορούν όλοι οι άνθρωποι με μια πινακίδα πάνω απ’ το κεφάλι τους που φωνάζει τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό.

Υπάρχουν gay που προχωρούν σε σχέση με straight κι αυτό όχι γιατί είναι κακοί άνθρωποι και θέλουν να εξαπατήσουν και να πληγώσουν. Άλλωστε, αν εξαπατούν κάποιον καταπιέζοντάς τον, είναι ο ίδιος τους ο εαυτός.

Ο gay που το κάνει αυτό, μπορεί να μην έχει αποδεχτεί τον εαυτό του και τις προτιμήσεις του και μπερδεμένος να παλεύει με την ίδια του τη φύση. Μπορεί πραγματικά εσύ να του έκανες τη διαφορά, ας ανήκεις σε άλλο φύλο κι όντως να σε θέλει δίπλα του. Σαν άνθρωπο τουλάχιστον.

Μπορεί και να θέλει να δοκιμάσει μήπως τα καταφέρει να βαδίσει τον εύκολο δρόμο της straight ζωής. Κακά τα ψέματα, η κοινωνία μας, όσο κι αν έχει εξελιχθεί, είναι συντηρητική και σκληρή προς όποιον αποκλίνει απ’ τους κανόνες της. Η οικογένεια, ο περίγυρος, οι πάντες περιμένουν από σένα να κάνεις σχέση, αυτό που ονομάζουν φυσιολογική, γάμους, παιδιά.

Εσύ πάλι, ο straight, κάνεις σχέση μαζί του, γιατί σε τράβηξε εμφανισιακά και σε γοήτευσε με τη συμπεριφορά του. Πρωταρχικό ρόλο παίζει πάντα το μάτι, να σε ελκύει η εικόνα του άλλου και σε δεύτερο χρόνο η προσωπικότητά του και το πώς λειτουργεί στο κρεβάτι ή σε όποιο άλλο έπιπλο μαζί σου.

Αν δε, το τελευταίο καθυστερήσει, κάνεις ρομαντικές σκέψεις ότι το πάει σοβαρά, σε σέβεται και «δεν είναι σαν όλους τους άλλους». Πιστεύεις ότι η τύχη σου χαμογελάει κι απλά ανυπομονείς για το δια ταύτα. Όσο περισσότερο χρόνο περνάς μαζί του, γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του και τον τρόπο που λειτουργεί, τόσο δένεσαι συναισθηματικά. Επενδύεις χρόνο και συναίσθημα κι αυτά είναι που σε κάνουν να παλεύεις για τη σχέση όταν διαπιστώσεις ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι δεν τραβάει.

Κι αυτό το καταλαβαίνεις όταν συμβαίνει επιτέλους το μοιραίο, όταν περνάτε στο «δια ταύτα» που πρόσμενες με τόση λαχτάρα. Μπορεί να ταιριάζετε γενικώς και να φαίνεστε πολύ όμορφο ζευγάρι, αλλά την ώρα του ζευγαρώματος ειδικώς, τα πράγματα μεταξύ σας μάλλον είναι χλιαρά, λείπουν τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα.

Έλλειψη επιθυμίας για προκαταρκτικά παιχνίδια, πιο μηχανικές κινήσεις κατά τη διάρκεια, χτυπούν κάποιο καμπανάκι, αλλά δίνεις κι άλλες ευκαιρίες γιατί «είναι αρχή, τα κορμιά δε γνωρίζονται» και βασικά γιατί τον γουστάρεις. Η καλή μέρα όμως απ’ το πρωί φαίνεται.

Η απουσία πόθου και πάθους στο συγκεκριμένο θέμα είναι ορατή κι ας είναι αρχή της σχέσης σας, που υπό κανονικές συνθήκες θα ‘πρεπε να σε κυνηγάει και να μη χάνει ευκαιρία για να βρεθείτε σεξουαλικά. Το τελευταίο που σκέφτεσαι όμως όταν έχεις ξεκινήσει μια σχέση με κάποιον, είναι η πιθανότητα να είναι γκέι. Πιο πιθανό είναι να σκεφτείς ότι είναι ντροπαλός, κουρασμένος, αγχωμένος με τα προβλήματα της δουλειάς.

Άσε που μπορεί να σ’ εξιτάρει κιόλας ότι δεν είναι εύκολος, ότι δεν το έχεις στο πιάτο. Το βλέπεις σαν πρόκληση να τον κάνεις δικό σου, το βρίσκεις παιχνίδι, ότι πρέπει να του τραβήξεις τη προσοχή, να τον ανάψεις για να κάνετε σεξ.

Αρκεί να μην είσαι ανασφαλής σαν άνθρωπος, ώστε η απουσία όρεξης κι οι διαρκείς αναβολές και δικαιολογίες τύπου «έχω πονοκέφαλο» να σε κάνουν να σκεφτείς μήπως εσύ δεν τον ανάβεις αρκετά ή ότι κάτι δεν κάνεις καλά στο κρεβάτι και γι’ αυτό δεν έχει και καμιά καούρα να βρεθείτε μαζί εκεί. Εκτός αν πρόκειται για ύπνο κι αγκαλίτσες και τέτοια χαλαρά.

Αν όμως ακούσεις ότι έχεις υπερβολική σεξουαλική επιθυμία και μάλλον πρόβλημα, τότε ήρθε η ώρα για σοβαρή συζήτηση. Φυσικά αν δεν στο πει ή παραδεχτεί ο ίδιος, όλα μένουν ενδείξεις κι όχι αποδείξεις. Και λογικά θα υπάρχουν κι άλλες ενδείξεις, πλην του σεξουαλικού θέματος. Θα πρέπει να ακούσεις το ένστικτό σου και σε κάθε περίπτωση, έχεις-δεν έχεις δίκιο για τις υποψίες σου, να λήξει η σχέση.

Καλές οι αγκαλιές κι η συντροφικότητα, καλό που τον συμπαθούν γονείς και φίλοι, αλλά η σχέση δε σηκώνει άλλη παράταση. Αν την συνεχίσετε στρουθοκαμηλίζοντας κανείς σας δε θα είναι ευτυχισμένος. Το σεξ είναι βιολογική ανάγκη, όπως το φαγητό κι ο ύπνος. Γίνεται για την υπόλοιπη ζωή σας να το κάνετε στη χάση και στη φέξη, καταναγκαστικά; Κόβεται το σεξ;

Όσο το δυνατόν πιο γρήγορα παρθούν κάποιες αποφάσεις, τόσο καλύτερα και για τους δύο σας μελλοντικά. Είναι μάχη που δεν μπορεί να κερδηθεί. Με τη φύση αντίπαλο κανείς δεν τα βγάζει πέρα κι όσο γρηγορότερα το συνειδητοποιήσουν όλοι αυτό, τόσο το καλύτερο για όλους.

—-

Πρώτη δημοσίευση στο pillowfights.gr

 

About Author

Μοιραστείτε το :