...παίζει,  Τα παιδία...

Θερινό σινεμαδάκι – Ice Age!

Μοιραστείτε το :

image-0-02-01-19b4ade1985f3d5127cb8c78557406848f69f941dddfd02c064c5d1a9a7b5649-V

Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, με πολλή δουλειά, πολλή ζέστη και πολλή εξάντληση.

Πρώτη φορά νομίζω δε βρήκα χρόνο να γράψω κάτι στο νουαζετάκι μου. Χθες, Σάββατο, πήγαμε η φουντουκοοικογένεια σε θερινό σινεμά να δούμε μεταγλωττισμένο το ICE AGE!

Είναι η δεύτερη ταινία που βλέπει το φουντούκι στο σινεμά. Η πρώτη ήταν η «Ζωούπολη» και τον είχε κατ’ ενθουσιάσει, την συζητούσε μήνες μετά, αν και δεν την είχε παρακολουθήσει ολόκληρη.

Κάτι τέτοιο περίμενα και χθες, δεν πίστευα ότι όντως θα δούμε όλη την ταινία! Κι όμως! Το φουντουκάκι  τρώγοντας τα ποπ κορν του, έβλεπε εντελώς προσηλωμένος! Εκεί που άρχισε να έχει μια ανησυχία, κάπως να κουνιέται, να ανεβοκατεβαίνει απ’τη θέση του, ήταν η ώρα του διαλειμματος, οπότε είχαμε φοβερό timing!

Και το επόμενο μισό παρακολούθησε, αλλά όχι με τόση προσήλωση όσο το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μισό, μου έδειχνε και τα αστέρια στον ουρανό, τα αεροπλάνα που περνούσαν κλπ., αλλά απόλυτα λογικό!

Πάντως την ταινία την είδαμε και την καταευχαριστηθήκαμε, ειδικά εγώ και ο φουντουκομπαμπάς, όπως και όλα τα ICE AGE!!

Πριν την ταινία, παίξαμε και στα παιχνίδια τύπου λουναπάρκ που είχε έξω από το σινεμά, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια και αυτοκινητάκια κούρσας και το βράδυ το μικρό φουντουκάκι εξαντλημένο και καταχαρούμενο, έπεσε για ύπνο!

IMG_20160806_202209

Δε θες και τίποτα άλλο, από το να βλέπεις το παιδάκι σου ευτυχισμένο, με ματάκια που λάμπουν από χαρά!

About Author

Μοιραστείτε το :