...παίζει,  Τα παιδία...

Το πρώτο μας μετάλλιο!

Μοιραστείτε το :

Χθες, το αγοράκι μας πήρε μετάλλιο στο κολυμβητήριο!

Πήγαμε με τον φουντουκομπαμπά να τον παρακολουθήσουμε και να τον χειροκροτήσουμε, his number one fans!

Όταν τον άφησα το πρωί στο σχολείο, του το είπα ότι θα έρθουμε αργότερα με τον μπαμπά του στο κολυμβητήριο, αλλά μάλλον δεν κούμπωσε στο μυαλουδάκι του, ο συνδυασμός δραστηριότητα σχολείου και γονείς μαζί, και δεν το περίμενε. Χάρηκε αδιανόητα πολύ όταν μας είδε.

Όχι απλά χάρηκε, λάμπανε τα ματάκια του και γελούσανε και τα αυτάκια του ακόμα! Μας χάρισε κάτι αστραφτερά χαμόγελα και μία καταπληκτική επίδειξη όλων όσων έμαθε, που ευτυχώς απαθανατίστηκαν σε μηχανές, κάμερες και βίντεο! Εννοείται ότι από χθές, αυτά βλέπω!

Είχαν χωριστεί σε 2 ομάδες τα παιδιά του σχολείου και μας έδειξαν τι έμαθαν σε αυτά τα 4-5 μαθήματα που έχουν κάνει.

Εμάς, ανήκε στη πρώτη ομάδα και τον πετύχαμε μέσα στη πισίνα, να κολυμπάει μ ό ν ο ς του, με το σκουφάκι του, τα τουβλάκια σωσιβιάκια στη πλάτη και μπροστά το χρωματιστό μακαρόνι. Πάνω – κάτω τη πισίνα! Τέτοια άνεση δεν τη περιμέναμε με τίποτα.

Φυσικά και έκλαψα, όχι γιατί είμαι κλαψιάρα -αν και είμαι λίγο τώρα τελευταία- αλλά από συγκίνηση και περηφάνεια και από δεν ξέρω τι άλλο. Το μικρό μου το δελφινάκι, μια σταλίτσα μόνο με τόσο λίγα μαθήματα, κολυμπούσε μόνο του μέσα στη πισινάρα!Και να το χαίρεται τόσο!

Στο τέλος, όλα τα πιτσίνια πήραν από ένα μετάλλιο! Ο δικός μας, χαρούμενος, το φόρεσε, χαιρέτησε με το χεράκι του, εμάς και το κοινό του, χαρίζοντας σε όλους μας το πιο λαμπερό του χαμογελο και πήγε στη θέση του να χειροκροτήσει και τους φίλους του!

IMG_20160720_135206

Κι εγώ και ο φουντουκομπαμπάς, ενθουσιαστήκαμε! Δεν είχαμε φανταστεί τέτοια πρόοδο στο κολύμπι, ούτε ότι το παιδί μας το απολάμβανε τόσο πολύ! Είδαμε ένα ευτυχισμένο μικρό δελφινάκι, να κολυμπάει ακούραστα και ύπτιο και πρόσθιο και να το καταδιασκεδάζει!

About Author

Μοιραστείτε το :