Κυκλοφορώ και αρθρογραφώ,  Σκέφτομαι και γράφω

Μια εκπληκτική υποβρύχια χορογραφία από τη Julie Gautier, στην πιο βαθιά πισίνα του κόσμου!

Μοιραστείτε το :

Η Γαλλίδα Julie Gautier είναι μία αυτοδίδακτη δύτρια και χορεύτρια, που από την ηλικία των 26 ετών, άρχισε να δημιουργεί καλλιτεχνικά υποβρύχια βίντεο που εντυπωσιάζουν.

Το τελευταίο της video – project που γυρίστηκε στην πιο βαθιά πισίνα του κόσμου στη Βενετία, έχει ονομασία AMA που σημαίνει «γυναίκα της θάλασσας» στα γιαπωνέζικα.

Το βίντεο προβλήθηκε την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας (8 Μαρτίου 2018) σε περισσότερες από 40 αίθουσες σε όλο τον κόσμο και ήταν αφιερωμένο πού αλλού; Σε όλες τις γυναίκες! Η Julie Gautier δήλωσε ότι με το βίντεο αυτό ήθελε να στείλει το μήνυμα «δεν είστε μόνες».

Το βίντεο ξεκινάει με τη Gautier να στέκεται στη βροχή και την κάμερα να εστιάζει στο πρόσωπό της. Στη συνέχεια η κάμερα κατεβαίνει στο  σώμα της που αρχικά το βλέπουμε ακίνητο. Αργά – αργά ανασηκώνεται από το πάτωμα και ξαφνικά αντιλαμβανόμαστε ότι η καλλιτέχνιδα δεν πατάει σε έδαφος, αλλά βρίσκεται μέσα στην προαναφερθείσα πισίνα.

Κατά τη διάρκεια των περίπου έξι λεπτών του βίντεο, παρακολουθούμε την Gautier να εκτελεί μια απίστευτη χορογραφία, κρατώντας την ανάσα της. Τη βλέπουμε να κινείται όλο χάρη, σαν μπαλαρίνα σε αργή κίνηση, μέσα στα κρυστάλλινα, ήρεμα νερά.

Κάθε της κίνηση, απόλυτα ελεγχόμενη. Η τελευταία πράξη της επιβλητικής χορογραφίας δείχνει την Gautier ν’ ανεβαίνει προς την επιφάνεια της πισίνας πάντα με χάρη κι ομορφιά, ανάμεσα σε φυσαλίδες που σχηματίζονται στο νερό!

Περισσότερα βίντεο της Julie Gautier μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της www.juliegautier.com, —Les FilmsEngloutis. συμπεριλαμβανομένου του μουσικού βίντεο της Beyoncé και του Arrow Benjamin που συν-σκηνοθέτησε και στο οποίο πρωταγωνιστεί ο σύζυγός της και παγκόσμιος πρωταθλητής ελευθερης κατάδυσης Guillaume Néry.


Άρθρο μου στο e-motions.gr

About Author

Μοιραστείτε το :