Αγαπητό μου ημερολόγιο,  Σκέφτομαι και γράφω

25ης Μαρτίου..after!

Μοιραστείτε το :

Μ’αρέσουν πολύ οι οικογενειακές συγκεντρώσεις! Το φουντούκι είναι τυχερό και όχι μόνο συμπαθιούνται τα δύο σόγια του, αλλά έχουν και ανεξάρτητως ημών, των φουντουκογονέων εννοώ, μεταξύ τους καλές προσωπικές σχέσεις! Επίσης είναι τυχερό γιατί η μία γιαγιά έχει ένα μικρό εξοχικό σπιτάκι κοντά στην Αθήνα.

Στη φωτό βλέπετε το φουντούκι με τις δύο γιαγιάδες του και τη μία προγιαγιά του, λίγο πρίν το μεσημεριανό φαγητό! Τους έχει μαζέψει λουλούδια και τα φοράνε στα μαλλιά!Έχει και άλλη μία προγιαγιά, τέσσερις φουντουκογιαγιάδες στο σύνολο, αλλά δεν είχε έρθει μαζί μας χθες. Σε γιαγιάδες είμαστε πλήρεις, σε παππού έχουμε έναν μόνο και είναι μεγάλος ψήστης!

DSC_8678

 

Ξεσάλωσε το φουντουκάκι αυτό το ΣΚ και ας μη βοήθησε πολύ ο καιρός! Και μείς αλλάξαμε παραστάσεις, είδαμε και θάλασσα-μεγάλος έρωτας η θάλασσα!Να την ακούς, να την μυρίζεις, να την βλέπεις.. σε χαλαρώνει,σε αναζωογονεί, σου γεμίζει μπαταρίες.

 

DSC_8724

 

Κάναμε κούνια μέσα στη φύση, σκαρφαλώσαμε μονόζυγα και δέντρα, πετάξαμε πετρούλες στη θάλασσα και φυσικά κάναμε, ποδηλατάδα!

image-c359301d887d37916ca00b2fdfdf3214db933589b0de13a1331b50207998a24b-VDSC_8699

DSC_8706

 

 

Το ποδήλατο μας το έφερε ο Άγιος Βασίλης :Ρ και το είχαμε διακοσμητικό μέχρι 3 βδομάδες πρίν, που ανακάλυψε τι ωραία εφεύρεση είναι! Βοήθησε και η κολλητή μας η Χριστίνα σε αυτό, που είναι βετεράνος πια στο πετάλι και τρέχει με την ταχύτητα του φωτός, κάτι που -φυσικά- έπρεπε να καταφέρουμε και εμείς! Τώρα πιά ανεβαίνουμε στο ποδήλατο και δεν λέμε να κατέβουμε ούτε όταν πιάνει βροχή! 🙂

http://i597.photobucket.com/albums/tt55/regunus/ezgif.com-video-to-gif_zpsxnoknkm4.gif

About Author

Μοιραστείτε το :