Αγαπητό μου ημερολόγιο,  Σκέφτομαι και γράφω

25η Μαρτίου!

Μοιραστείτε το :

Πολύ αγαπώ τις αργίες! Και δεν ξυπνάς απο το μαύρο χάραμα για να πας στη δουλειά και έχεις όλη τη μέρα να την περάσεις με το παιδί σου και να παίξετε ξεκούραστα!

Όλο το πρωί παίζαμε, κυνηγιόμασταν, χορέψαμε, μας τράβηξε ο μπαμπάς βίντεο, φάγαμε έξω μπακαλιάρο, φτιάξαμε σπίτι μας σκορδαλιά, ωραία περάσαμε!

Το απογευματάκι πήγαμε με το φουντούκι, τους φίλους του και τους γονείς τους σε παιδότοπο! Ωραία εφεύρεση οι παιδότοποι! Καλές και οι κούνιες αλλά σαν τον παιδότοπο δεν έχει!

Τα παιδιά καταδιασκεδάζουν, τρέχουν, σκαρφαλώνουν, χοροπηδάνε σε φουσκωτά παιχνίδια, κολυμπάνε σε πολύχρωμα μπαλάκια και συ όχι μόνο δεν έχεις να μαζέψεις μετά το χάος αλλά τα παίρνεις ευτυχισμένα και ξεθεωμένα, έτοιμα για τον βραδυνό ύπνο!

Το άλλο που μ’αρέσει πολύ στους παιδότοπους, είναι ότι τα παιδιά των τριών+, παίζουν μόνα τους, εσύ έχεις οπτική επαφή αλλά έχεις τη δυνατότητα να είσαι καθιστός και να πίνεις καφέ! Βέβαια εγώ έχω και την τρέλα με τις φωτογραφίες και είμαι συνέχεια όρθια να αποθανατίζω τα διάφορα, κάτι για το οποίο όλοι με κορόιδεύουν αλλά και όλοι μου ζητάνε μετά να τους στείλω ό,τι τράβηξα!

DSC_8651

DSC_8654

Αύριο ΣΚ! Τι περισσότερο θα μπορούσα να ζητήσω μετά απο αργία! Ίσως να κάνει και καλό καιρό; 🙂

About Author

Μοιραστείτε το :