Μπισκότα μήλου!Λαχταριστά και χωρίς ζάχαρη!
Τα μπισκότα μήλου τα είδα από τη Blogger Mariaslittlemen και μια και του φουντουκοπατέρα του αρέσουν πολύ τα μήλα κι οι μηλόπιτες, τα έκανα την ίδια μέρα!
Βγήκαν μαλακά σαν κεκάκια, λαχταριστά και πεντανόστιμα! Και της υγιεινής διατροφής έτσι; Φρουτάκι, μέλι, απουσία ζάχαρης και τέτοια!
Άρεσαν πολύ σε όλους μας, ακόμα και στους τρεις σοκοχόλικ του σπιτιού που δύσκολα τρώμε γλυκό που να μην έχει σοκολάτα!
Για πρωινό αλλά και απογευματινό, να συνοδέψουν καφέ ή κάποιο ρόφημα, είναι ιδανικά!
Υλικά:
- 2 μήλα περασμένα από μούλτι
- 1 φλιτζάνι τσαγιού νιφάδες βρώμης (έβαλα της Νεστλέ, εκείνες με σοκολάτα)
- 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι ολικής (έβαλα αυτό που φουσκώνει μόνο του)
- μισό φλιτζάνι τσαγιού ηλιόέλαιο
- 3-4 πλακάκια κουβερτούρας
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- 1 κουταλάκι γλυκού κανέλα
- ένα τσικ αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και με ένα κουτάλι σούπας παίρνουμε ισόποσες γεναίες κουταλιές από το μείγμα και τις ακουμπάμε σε ταψί με λαδόκολλα
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά~ Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και βουρ!