Καπ κέικς από σεφ φουντούκι και σου σεφ καραμέλα
Σπίτι μας λατρεύουμε να φτιάχνουμε καπ κέικς! Στην πιο απλή μορφή τους που είναι χωρίς γλάσσα και στολίδια, το έχουμε ευκολάκι, στην καθισιά μας δηλ, πάμε και κάνουμε μια φουρνιά κεκάκια!
Τα υλικά που γράφω παρακάτω γεμίζουν 8 μικρές θήκες για καπ κεικς.
Μετά την πρώτη φορά που τα φτιάξαμε, διαπιστώσαμε ότι δε… μας φτάνουν κι έκτοτε διπλασιάσαμε τη δόση των υλικών και γεμίζουμε πολύ περισσότερες θήκες!
Υλικά
- 100γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 100γρ βούτυρο
- 100γρ ζάχαρη
- 2 αυγά
- Σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
Πρώτα απ’ όλα ανάβουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς για να προθερμαθεί και στη συνέχεια πάμε να ασχοληθούμε με τα υλικά μας, να τα ανακατέψουμε!
Βήμα 1ο και μοναδικό!
Λιώνουμε το βούτυρο στο μικροκυμάτων και το βάζουμε σε μια λεκάνη. Ρίχνουμε σιγά σιγά τη ζάχαρη και χτυπάμε με το αναδευτήρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά (παντα με ύψιλον το αυγό), αλευρι και σταγόνες σοκολάτας (ή κουβερτούρα, ό,τι έχουμε)!
Σε 14 μόνο λεπτά είναι έτοιμα για φάγωμα!