Κυκλοφορώ και αρθρογραφώ

Ένα cine στο Χαλάνδρι, που θα το λατρέψεις!

Μοιραστείτε το :

Ο Cine Athina Piscines Ideales είναι ένας κινηματογράφος στο Χαλάνδρι που όμοιο του μάλλον δεν έχεις ξαναδεί! Χώρος υψηλής αισθητικής και καλόγουστης διακόσμησης, ατμοσφαιρικός και ζεστός σαν το σπίτι σου. Αν πας μία φορά, το πιθανότερο είναι μετά να γίνει το στέκι σου.

Απ’ έξω δε φαίνεται κάτι ιδιαίτερο, προσπερνάς, τίποτα δε σε προϊδεάζει για το τι κρύβει το εσωτερικό του. Πρέπει να είσαι Χαλανδριώτης ή μιλημένος για να ανοίξεις την πόρτα. Με το που μπεις μέσα εντυπωσιάζεσαι από το φουαγιέ. Είναι ξεκάθαρο ότι οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό, αγαπάνε το σινεμά και τη δουλειά τους και δίνουν μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες.

Ξεχωρίζει για την καλλιτεχνική ατμόσφαιρα του με τις industrial πινελιές διακόσμησης, με ολίγη από νοσταλγία, το τζάκι, τους vintage καναπέδες και τις πολυθρόνες, τα χαλιά, τις κάμερες άλλης εποχής, τις μπομπίνες, ακόμη κι αφίσες από ταινίες που έκαναν πάταγο.

Αν έχεις χρόνο μέχρι να ξεκινήσει η ταινία, πριν ή αφού πάρεις τα εισιτήρια και  το ποπ κορν, μπορείς να καθίσεις στα τραπέζια με την εξαιρετική διακόσμηση (φωτιστικά, βάζα με λουλούδια κ.α.) που βρίσκονται στη μέση του φουαγιέ και να διαβάσεις κάποιο από τα βιβλία που είναι εκεί ή να παίξεις κάποιο επιτραπέζιο με την παρέα σου.

Εναλλακτικά, μπορείς  να πάρεις  τη ζεστή σοκολάτα σου (ή ό,τι άλλο θέλεις από το πλήρως οργανωμένο μπαρ) και να καθίσεις αναπαυτικά στους καναπέδες ή σε κάποια πολυθρόνα κοντά στο τζάκι, «σαν το σπίτι σου» και να το απολαύσεις. Ως προς τα τεχνικά, έχει ωραία οθόνη κι ικανοποιητικό ήχο, χειμώνα – καλοκαίρι, το σινεμά λειτουργεί κι ως θερινό.

Τέλος, να προσθέσω, ότι κάθε Δευτέρα, μπαίνουν δύο στο Cine Athina Piscines Ideales, πληρώνει ο ένας. Είναι ένας υπέροχος χώρος που αξίζει να τον επισκεφθεί κάποιος κι ας μένει σε άλλη περιοχή. Είναι σίγουρο ότι θα τον γοητέψει!


Άρθρο μου στο e-motions.gr

About Author

Μοιραστείτε το :