Αγαπητό μου ημερολόγιο

Φωτεινός θεραπευτής!

Μοιραστείτε το :

Το κουκλάκι το ζωγραφιστό που βλέπεις στη φωτό, είναι ο αδερφός μου,

Φωτεινός Θεραπευτής!

Έχει ένα σκασμό πτυχία, το φυτουκλάκι, και ελληνικά και εγγλέζικα -που θα έλεγε κι ο παππούς μας ο Αντώνης- και μέχρι πρότινος έμενε και εργαζόταν στην Αγγλία.

Πάνω που είχα αρχίσει να πιστεύω ότι θα μείνει εκεί για πάντα, που αγαπώ Αγγλία, κι ας έχω αγκαζέ την ομπρέλα, -αλλά η αλήθεια είναι ότι δε θα ήθελα να μείνει εκεί για πάντα- επέστρεψε.

Και μάλιστα όχι μόνος, αλλά μαζί με μια Αγγλίδα που τη λένε Ella και μοιάζει με την Emma τη Stone, την οποία επίσης αγαπώ -και την Emma και την Ella που εκνευρίζεται που της λένε ότι μοιάζει με την Emma-, αλλά μη σε αποπροσανατολίζω από το θέμα που θέλω να σου σχολιάσω σήμερα.

Το σημερινό μου θέμα είναι της κατηγορίας «Βλογάμε τα γένια μας» και πιο συγκεκριμένα αδερφικό Brand Positioning!

Που λες, ο αδερφός μου, μπορεί να είναι αυτό(ς) που τώρα ψάχνεις και δεν ξέρεις πού να το(ν) βρεις.

Αν υποφέρεις από τον αυχένα σου, τη μέση σου, έχεις μυϊκούς πόνους, αν νιώθεις πόνους ή ενοχλήσεις κι οι ιατρικές εξετάσεις δείχνουν ότι είσαι περδίκι, είναι ο άνθρωπός σου.

Συχνά, όταν δεν “ακούμε” τα συναισθήματά μας και σφυράμε αδιάφορα στην πραγματική αιτία των θεμάτων που μας δυσκολεύουν, τα θέματα αυτά στρογγυλοκάθονται στην ψυχή μας κι εκδηλώνονται στο σώμα μας.

Τα ψυχοσωματικά, που λέμε!

Ψυχική, Συναισθηματική, Νοητική και Σωματική Υγεία συνδέονται, όλα συνδέονται, το σώμα, οι ιδέες μας και τα συναισθήματά μας.

«Κάν’ το μας πιο λιανά. Τι μπορεί να μας κάνει ο αδερφός σου δηλ;»

Βεβαίως, έχουμε και λέμε:

▪︎Βελονισμό (Κινεζική Ιατρική)

Ο βελονισμός είναι κυρίως γνωστός για τη διακοπή του καπνίσματος κι άγνωστος ότι βοηθάει σε μυοσκελετικά, πόνους, γαστρεντερικά, ορμονικά, ψυχολογικά προβλήματα.

Πέρα από την ιατρική του χρησιμότητα, μπορεί να έχει και κοσμητικό, αισθητικό χαρακτήρα, γιατί ποιος δε θέλει να είναι όμορφος και νέος;

Ο κοσμητικός βελονισμός μειώνει τα σημάδια γήρανσης, αμβλύνει τις βαθύτερες ρυτίδες και εξομαλύνει τις επιφανειακές, τονώνει τον μυϊκό ιστό, ενυδατώνει, συσφίγγει, αναζωογονεί το δέρμα, βελτιώνει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, το διπλοσάγονο κ.α.

▪︎Θεραπευτικό Μασάζ

Εκεί που δεν μπορούσες να κουνηθείς ρούπι, γίνεσαι Νάντια Κομανέτσι, εκεί που είσαι διπλωμένος φιόγκος, σε κάνει αλφάδι. Έχει μαγικά χέρια, δεν το λέω εγώ, το λένε όλοι και όλες όσες έχει αγγίξει!

▪︎Ψυχοθεραπεία

Βγάζεις από μέσα σου όλα αυτά που είχες καταπιεί μπόλικα κι αμάσητα και είχες βαρυστομαχιάσει.

Χρήσιμος, ε;

Βάζω τη σελίδα του που τα λέει και ωραία και επιστημονικά για περαιτέρω πληροφορίες:

http://www.foteinos-therapeutis.com/ αλλά μπορείς να με χρησιμοποιήσεις και σαν μέσο, να σας φέρω σε επαφή!

About Author

Μοιραστείτε το :