Αγαπητό μου ημερολόγιο

Μια φορά και σαράντατέσσερις καιρούς πίσω…

Μοιραστείτε το :

Μια φορά και σαράντατέσσερις καιρούς πίσω ο αστερισμός του Ζυγού απέκτησε ένα new entry. Καλά, προφανώς δεν ήταν ένα αλλά τώρα μιλάμε για ένα συγκεκριμένο. Καλό κορίτσι, έτρωγε πάστες και άλλα γλυκά, μιλάμε για πολύ λιχούδω και αν ζούσε στο σύμπαν του Seven, ο Μπραντ Πιτ θα έπρεπε να φυλάει τα νώτα της!

Φρόνιμη γενικά θα την έλεγες, υπάκουη στους κανόνες και easygoing! Αρκεί να μην έπρεπε να οδηγήσει αυτοκίνητο! Όλα κι όλα, τότε δεν γκόινγκ καθόλου!

Της άρεσαν ανέκαθεν τα ωραία τζιτζιράκια μιτζιράκια τζιτζιμιτζιχοτζιράκια, ωραία ρούχα και αξεσουάρ, ωραία βιβλία, ωραίοι πίνακες, ωραίες ταινίες, ωραία θεατρικά, ωραίες σειρές, να ναι καλά το Νέτφλιξ, ωραίο χιούμορ, ωραίοι τρόποι, γλύκανε μωρή λίγο, ωραίοι άνθρωποι. Κυρίως το τελευταίο.  

Σε αυτό το τελευταίο ήταν “Γκαστόνε”, δηλαδή είχε τύχη και διάβαινε και ριζικό περπάταινε! Τι πάει να πει δεν υπάρχει αυτή η λέξη; Μόλις την έγραψα άρα υπάρχει!

Ακόμα και τώρα που γράφει αυτές τις γραμμές, εξακολουθούν και μπαίνουν στη ζωή της αξιόλογοι άνθρωποι. Και δε φεύγουν, αυτό κάτι σημαίνει και γι αυτό το κάτι, νιώθει ευλογημένη και ευγνώμων!

Μια φορά και σαραντατέσσερις καιρούς μετά, ισχύουν τα ως άνω, χωρίς τις πάστες, που αν τα θες πιο αναλυτικά, μπορείς να τα δεις εδώ, έχει όλα όσα χρειάζεται και για όσα θέλει, έσπειρε και τώρα ήρθε ο καιρός να θερίσει!

Εξελίσσεται, μοιάζει σιγά σιγά όλο και περισσότερο στην σούπερ πάουερ δυναμική κόρη της και στον λογικό, ένα και ένα κάνουν δύο, γιο της, που την κάνουν να προσπαθεί να γίνει καλύτερος άνθρωπος καιιιι της δίνουν και το κίνητρο να κυνηγάει τα όνειρά της, στις όποιες συνθήκες, να μην τα παρατάει ποτέ, για να τους δίνει το καλό παράδειγμα!

Παίρνοντας αγκαζέ τη ζυγαριά της θα πάει να φυσήξει τα σαράντα τέσσερα κεριά της, και δε θα κάνει ευχή αλλά θα εκφράσει την ευγνωμοσύνη της που εκείνη, τα παιδιά της και όσοι αγαπάει είναι υγιείς και αρτιμελείς.

Το μόνο που την απασχολεί πλέον είναι η εσωτερική πληρότητα! Και να φορά το καλό βρακί γιατί η ζωή είναι μικρή.

About Author

Μοιραστείτε το :