Αγαπητό μου ημερολόγιο,  Σκέφτομαι και γράφω

“Το κοπή τη πίτα” του LifeSharing της Χριστίνας Λαμπίρη

Μοιραστείτε το :

Το LifeSharing της Χριστίνας Λαμπίρη, για όσους δε γνωρίζουν, είναι ένα γυναικείο ιντερνετικό περιοδικό που έχει μότο του το Μοιράσου τη ζωή, μοιράσου τη στιγμή και στήλες που αφορούν στην ομορφιά, διατροφή, fitness, σχέσεις, συνταγές, ψυχολογία, καθώς και ειδικούς που απαντάνε σε όλες τις απορίες που στέλνουν οι αναγνώστες, σχετικές πάντα με τα ανωτέρω θέματα.

Το LifeSharing αποτελείται από ένα ορεξάτο και ταλαντούχο team, έκαστος στο είδος του. Εμένα μ’ αρέσουν οι ομάδες, λειτουργώ αρμονικά μέσα σε αυτές, μ’ αρέσει να γράφω κι είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι ανάμεσα στους συντάκτες του περιοδικού. Άλλωστε, είμαι team player! Όσοι με γνωρίζουν, το ξέρουν καλά αυτό. Μου αρέσει να συνεργάζομαι και να συνυπάρχω γενικώς με κόσμο! Χαρακτηριστικά του Ζυγού αυτά, μην ξεχνιόμαστε! 😜

Με τα μέλη της ομάδας του LifeSharing, δε γνωριζόμασταν προσωπικά -τουλάχιστον όχι με όλα- έως την περασμένη Κυριακή που κόψαμε την πίτα μας στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του cafe28. Έχω να πω ότι κι από κοντά, είναι όλοι τους συμπαθέστατοι κι έχουν ευχάριστη προσωπικότητα! Το σημαντικότερο όμως είναι ότι όλοι τους διαθέτουν μεγάλο χαμόγελο με ασορτί γελαστά μάτια και θετική αύρα, που προσωπικά επιθυμώ να έχουν οι γύρω μου.

Γνωριστήκαμε όλοι λοιπόν και μετά τα πρώτα ελαφρώς αμήχανα, “τι είπαμε ότι γράφεις εσύ, ποια στήλη έχεις;” κλπ, γίναμε παρεάκι. Τσιμπήσαμε νοστιμιές, ήπιαμε τα κρασάκια μας, κουσκουσέψαμε, γελάσαμε, κόψαμε και την πίτα μας!

Η πίτα δημιουργήθηκε από τα χρυσά χεράκια της Διονυσίας απο τα Στεργίου Αρτοποιήματα και ως αναμένετο, ήταν άψογη και εμφανισιακά και γευστικά. Πίτα που να λαμπυρίζει με νεραιδέ,βρώσιμη χρυσόσκονη, δεν έχω ματαξαναδεί, ούτε ματαξαναφάει!

Και του χρόνου λοιπόν, καλά να ‘μαστε, καλές εμπνεύσεις να έχουμε, χρόνο για ωραία κείμενα και… καλή μας απογείωση!

Μοιραστείτε το :