κορονοϊός σπιτι
Αγαπητό μου ημερολόγιο

9 + 1 νεάκια μου, τώρα που #μενουμεσπιτι!

Μοιραστείτε το :

Σε άλλα νέα για τον Κορονοϊό – Κοροπανικό,

  1. Ο γιος μου διασκεδάζει περνώντας τον χρόνο του με το να με τρομάζει και στο καπάκι να τρομάζει κι ο ίδιος με το ουρλιαχτό που βγάζω από την τρομάρα μου! (κρύβεται και μου πετάγεται ξαφνικά εκεί που δεν τον περιμένω).
  2. Εξακολουθώ να έχω απορία γιατί αγόρασαν όλα αυτα τα χαρτιά υγείας από τα σούπερμαρκετς! Ξέρουν κάτι που δεν ξέρω; Να βγει κάποιος υπεύθυνα και να τοποθετηθεί επ αυτού.
  3. Βλέπω αναρτήσεις από φίλες, γνωστές κι άγνωστες που γράφουν “μένουμε σπίτι” και ταυτόχρονα στην ίδια πρόταση που συνοδεύει τη φωτογραφία ή βίντεο να λένε ότι “βγαίνουμε βόλτα σε μη πολυσύχναστα μέρη, προσέχουμε”. Τρου στόρι!
  4. ‘Εβαλα ταινία στο νέτφλιξ και από συνήθεια, πήρα κι ένα κρουασάν παρέα. Κάνοντας μια μεγάλη δαγκωματιά, την ώρα που η σοκολάτα ακουμπάει τον ουρανίσκο, θυμάμαι ότι κάνω πρόγραμμα διατροφής και ιιιιιιιιιι (Ζουμπουλία στάιλ) σηκώνομαι πανικόβλητη και ΦΤΥΝΩ τη μπουκιά!!
  5. Τσακωνόμαστε ποιος θα πάει να πετάξει τα σκουπίδια! Όλοι θέλουμε να το κάνουμε. Προ – Κορονοϊου πάλι τσακωνόμασταν για τα σκουπίδια. Κανείς δεν ήθελε να το αναλάβει!
  6. Ανακάλυψα ότι τα ντουλάπια της κουζίνας περιείχαν πράγματα που αγνοούσα. Πχ γλυκά του κουταλιού, διάφορα ληγμένα -δεν εννοώ χάπια- και αντικείμενα που σίγουρα δεν είχαν καμία δουλειά εκεί και τα έψαχνα καιρό τώρα, βλέπε το ρολόι της μικρής!
  7. Όταν δούλευα είχα περισσότερο χρόνο και σίγουρα κουραζόμουν λιγότερο από τώρα που δε δουλεύω. Δράττομαι της ευκαιρίας να να πω χίλια μπράβο στις μαμάδες που μένουν σπίτι κι άνευ Κορονοϊου. Όποιος ρωτάει “και τι κάνουν όλη μέρα” & “γιατί είσαι κουρασμένη”, είναι κρετίνος, για να τον “στολίσω” ευγενικά.
  8. Τα παιδιά, όσα παιχνίδια και να τους πάρεις, πάντα θα διασκεδάζουν περισσότερο με το να φτιάχνουν “φωλιές”, “σπηλιές”, “σπιτάκια”με τα μαξιλάρια και τα καλύμματα του καναπέ.
  9. Οι γλάστρες και τα λουλούδια μου ευγνωμονούν τον Κορονοϊό – Κορωνοϊό – Κοροναϊό, που επιτέλους ασχολήθηκα μαζί τους!
  10.  Κηπουρική, τσεκ. Επιτραπέζια, τσεκ. Χειροτεχνίες τσεκ. Γυμναστική στο σαλόνι, τσεκ. Χορός στο σαλόνι τσεκ. Πικνικ στο σαλόνι, τσεκ. Ταινίες τσεκ. Βιβλία, τσεκ! Κάποια άλλη πρόταση πριν τα βάλουμε όλα αυτά στο repeat?

Μένουμε σπίτι και αισιόδοξοι!

About Author

Μοιραστείτε το :